2777
2789

نفهمیدم بدن دردت چجوریه؟

منتظر عزیزی نشسته ام که جهان انتظارش را میکشد.🍁در انتظار یاری نشسته که همراهی اش کند، منتظر زمان ظهورش نشسته، برای مردم فرج و گشایش در امور به ارمغان آورده و جهان را از عدالت پر خواهد کرد، حال منتظر یاری گری نشسته ، منتظر کسی که منتظرش باشد🍁✨میشه برای فرج یه صلوات بفرستید؟فرستادید بهم بگید براتون صلوات بفرستم❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کمرم پاهام دستام

چرا اینطور شدی؟ از کی؟ تنگ نفس هم میشی؟

منتظر عزیزی نشسته ام که جهان انتظارش را میکشد.🍁در انتظار یاری نشسته که همراهی اش کند، منتظر زمان ظهورش نشسته، برای مردم فرج و گشایش در امور به ارمغان آورده و جهان را از عدالت پر خواهد کرد، حال منتظر یاری گری نشسته ، منتظر کسی که منتظرش باشد🍁✨میشه برای فرج یه صلوات بفرستید؟فرستادید بهم بگید براتون صلوات بفرستم❤️

ورزش شدید انجام دادی؟

چیز سنگین تکون دادی یا بلند کردی؟

بدنت درد میکنه یا استخونت؟

قرصی چیزی هم برای این خوردی؟

اگه شرایطش رو داری میتونی به دکتر مراجعه کنی حتی شده دکتر عمومی 

اگه میشه برای رفع مشکلم صلوات بفرستید و اگر در توانتون هست یه حمد یا توحید هم بخونید، خدا خیرتون بده هم این دنیا و هم اون دنیا

من پزشکم علائمت رو بگو کمکت کنم

پزشک چی هستید اگه میشه به منم کمک کنید

اگه میشه برای رفع مشکلم صلوات بفرستید و اگر در توانتون هست یه حمد یا توحید هم بخونید، خدا خیرتون بده هم این دنیا و هم اون دنیا

ورزش شدید انجام دادی؟چیز سنگین تکون دادی یا بلند کردی؟بدنت درد میکنه یا استخونت؟قرصی چیزی هم برای ای ...

ورزش که نه  ولی امروز که بیرون راه رفتم دردم زیادترشده

هرگزاون نگاه مهربونت بی تفاوتی رو یاد من نداد
ازدرد استخوان کل بدنم می پرم ازخواب بخصوص لگن وپاهام

اولین کاری که انجام میدی فردا میری یه چکاپ کامل میدی باشه؟

ولی احتمال میدم از کمبود ویتامین باشه یه مدت زیر نظر پزشک با دوزی که تجویز میکنه قرص ویتامین مصرف کنی درست میشه 

البته اول حتما چکاپ کن چون ممکنه پوکی استخوان یا علل دیگه ای باشه

ورزش که نه ولی امروز که بیرون راه رفتم دردم زیادترشده

اگه میتونی یه دکتر برو خیال خودتو راحت کن