2777
2789

خانوما یه سونوگرافی خوب و تشخیصش درست باشه معرفی میکنید بهم 

خودم پیج آسا دکتر خواجه پور دارم ولی نمیدونم اوکی یا نه 

فقط 29 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

کدوم سمت

فرقی نداره فقط خوب باشه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تعریف دکتر لیلا کیانی رو شنیدم ولی 6ماه باید تو نوبت باشی

اوووو چه زیاد 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دکتر عیسی حمدی پور

میدون کتاب سعادت اباد

سر جفت بارداریام پیش ایشون میرفتم

عالیه 

خدایا حسرت خاله شدن و به دل من نذار 💔دامن همه منتظرا رو سبز کن،خواهر منم جزوشون باشه....آمین یا رب العالمین 🤲پروردگارا دو تا پسرام نفسای منن،،،،مراقبشون باش👨‍❤️‍💋‍👨

چن هفته ای

دلم پیک نوروزی رو که شب ۱۳ بدر می‌نوشتیم رو خواست🥲دلم بعد از ظهر سرد پاییزی زیر لحاف موقع تماشای فوتبالیست ها و آنشرلی رو خواست 🥲دلم لوکیشن فیلم پدر سالار و قصه های مجید و خواست بشینیم تو ایوان مشغول چای خوردن باشم رو خواست🥲دلم کوچه بچگی مو خواست کنار دوستام وسط بازی لی لی و کش بازی و گرگم به هوا رو خواست🥲دلم مهمونی خونه مادربزرگ تو حیاط و غذاهای ساده و رنگین و صفا و صمیمیت و خواست🥲دلم نقل و نخود کشمش و صد ریالی مادر بزرگ و خواست دلم پول زیر جوراب مامانم و خواست 🥲دلم ذوق و شوق بچگی واس لباسای عیدمو خواست کنار خواهرم 🥲دلم موی سیاه و چهره شاد و سرحال مامان و بابامو خواست 😙🥲     ( شماهم دلتون خواست 🥺🥺🥺🥺🥺🥺)   ای خدایا تا ابد ما دلمون بچگی صاف و ساده مون رو میخاد کاش یه دکمه بود چاره اش 🥲🥺

دکتر مردانی تهران پارس عالیه

هر آدمی، چه پولدار و چه بی‌پول، چه زن و چه مرد، چه پیر و چه جوان ممکن است به بی‌شعوری مبتلا شود. نه باهوش بودن و نه کودن بودن، هیچ‌کدام مانع از ابتلا به این عارضه نمی‌شوند. به عبارت دیگر، بی‌شعوری مرضی است که می‌تواند هر کسی را در هر زمانی، بدون هیچ هشداری، آلوده کند