2777
2789
عنوان

گوشت کوب برقی چند کاره

36 بازدید | 6 پست

سلام خانمها، گوشت کوب برقی چند کاره در منزل دارید؟ چه مدلی و چه مارکی؟ ازش راضی هستید و به نظرتون کاربردی و لازم هست در آشپزخونه؟ 

با توجه به اینکه من غذاساز و خوردکن ندارم و قصد دارم یک گوشت کوب برقی چند کاره بخرم که خوردکن و ورقه کن هم داشته باشه و ظرفش حداقل ۱ لیتر باشه 

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.

عذاساز خیلی بهتره ها

ما گوشکوب برقی هم داریم باهاش موهیتو درست کردم و یه بارم سوپو بلند کردم باهاش

لا حول و لا قوة الا بالله العلی العظیم✨🩵 سوگند به شب آنگاه که آرام میگیرد ، پروردگارت تو را رها نکرده🌖🌚

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

میدیا دارم و کاربردیه

عزیزم ظرف خوردکنش چقدر ظرفیت داره؟ مدلش رو یادتون هست؟

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.
عذاساز خیلی بهتره هاما گوشکوب برقی هم داریم باهاش موهیتو درست کردم و یه بارم سوپو بلند کردم باهاش

چون چرخ گوشت و آبمیوه گیری و مخلوط کن دارم گفتم شاید غذاساز با این وسایل همپوشانی داشته باشه

دوستان کسی دیگه ای تجربه ای نداره در این مورد؟