2777
2789
عنوان

دلم واس خود بی گناهم می‌سوزه🖤

140 بازدید | 18 پست

یسری چیزا هست که اصلا یادم نمیره:))

نمیتونم هضمش کنم واقفنن 

شدههه عاشق پسری باشی که سر سوزن دوست نداشته باشه و شبیه کسایی که ازت متنفره رفتار کنه باهات:)؟ و همش بهت بگه تمومش کن و تحقیرت کنه؟

بعدشم زندگی خودشو داشته باشه.. کلییی چیزا تجربه کنی؟

شدهه رفیقی که تکه برات و حاضری قلبتو براش بدی سرسوزن شبیه ت نباشه؟!

شدهه تو مدرسه از زنگ ورزش بترسی؟!:)

شدههه اکیپی باهات دعوا کنن و ت وهیچکی پیشت نباشه؟!

یا شده خانوادت جوری تحقیرت کنن که از خودت بدت بیاد که متنفر بشی از زندگیت و عادی زندگی کنن و انگار هیچ اتفاقی نیوفتاده؟

یا شدهه از چیزایی که دوسشون داری دور دور باشی؟!

خیلیی درد دارم.. درونم پوسیده س.. من دیگ آدم قبل نمیشم:)🖤 دردای من زیاده کسی مرحم دردام نیست:) 

هیچوقت کسی نبود پیشم.. هیچوقت کسی نفهمید دلیل بی محلیام چیه🤝

💃🥺😍💅🏼🤗🎀😭🥂🧚‍♀️🫂🪽🤍

بعضی وقتا بد شانسی هامونم از سر خوش شانسی هستن اینو بعدا متوجه اش میشیم!!

دلخوشیام رفت همه چیم ینی قلبم درد میکنه:)منی که به همه عشق دادم حقم این نبود هیچوقت:))

💃🥺😍💅🏼🤗🎀😭🥂🧚‍♀️🫂🪽🤍

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دلخوشیام رفت همه چیم ینی قلبم درد میکنه:)منی که به همه عشق دادم حقم این نبود هیچوقت:))

بعضی وقتا ی چیزی هایی ک میخواییم نمیشه در عوضش بهترشو تو اینده بدست میاریم دیدم ک میگم

خدایا شُـکرت، ک دست بنده ها تو میگیری نه مچ شونو...!

این طوری ک سن رو گفتید سنی ندارید ک فعلا اول راه هستید

نوجوونیم یه طوری بود که از جوونی ترسیدمبدترین دورانم بود:)

۱۷ سال الانم نوجوونی ک  بعضی وقتا ما ی چیزی هایی رو نمیبنیم همین سلامتی ک از هر چیزی با ارزش تره و این ک خیلی وقتا همه چیو هم ب دید منفی نگاه میکنیم  ی بارم مثبت بین باشیم بد نیست مثلا اگه این اتفاق میافتاد  شاید خیلی بدتر میشد.!

بعضی وقتا ی چیزی هایی ک میخواییم نمیشه در عوضش بهترشو تو اینده بدست میاریم دیدم ک میگم

اره واقعا حق با شماست

💕 وقتی اذان رو میگن، خدا دِل دِل میزنه، واسه اینکه به دعوتش "بـله" بگی...روی خدا رو زمین ننداز...💕

از زنگ ورزش میترسیدم

اره عشقی که تبدیل به نفرت شد رو تجربه کردم و چقدر عجیب و هنوزم پر از سواله برام...

💕 وقتی اذان رو میگن، خدا دِل دِل میزنه، واسه اینکه به دعوتش "بـله" بگی...روی خدا رو زمین ننداز...💕

هرچی ک بزرگتر بشی درد اینا برات کمتر میشه 

انقد بیشتر تو این دنیا تحقیر میشی ک یادت می‌ره اکیپ دوستانت تورو نخواسته

یجایی از زندگی می‌رسی ک میبینی حتی تو خونه مامان یابانم اضافه ای

یجایی از زندگی می‌رسی ک هرلحظه دلت میخاد نباشی

قوی شو تا بتونی این روزا و هم بگذرونی 🥲💔

ی دختری که هنوز امیدواره با اینکه تو زندگیش شکستهای زیادی خورده 🫂🌱✨بیا زندگی کنیم، خورشید روزی دو بار طلوع نمی‌کند،ما هم دوبار به دنیا نمی آییم هر چه زودتربه آنچه از زندگی ات باقی مانده بچسب!❤️خدایا منتظر نشونه هاتم🫂💗خدایا بغلم کن که محتاج توام🫂🌺تیکرم‌واسه روز شماری خاله شدنمه خدایا شکرت 🥺🤲امروز دوم تیر 1404خدایا از همیشه بهت محتاج ترم لطفا♥️

از زنگ ورزش میترسیدماره عشقی که تبدیل به نفرت شد رو تجربه کردم و چقدر عجیب و هنوزم پر از سواله برام. ...

خیلیی سختههه:) آدم حس میکنه زشته حس میکنه خیلیی بده و حوصله سر بر

هعی خدا

💃🥺😍💅🏼🤗🎀😭🥂🧚‍♀️🫂🪽🤍

خیلیی سختههه:) آدم حس میکنه زشته حس میکنه خیلیی بده و حوصله سر برهعی خدا

میفهممت ولی خب میگذره...خدا روزایی رو سرراهت میذاره که روزای تلختو فراموشش کنی

هرچی ک بزرگتر بشی درد اینا برات کمتر میشه انقد بیشتر تو این دنیا تحقیر میشی ک یادت می‌ره اکیپ دوستان ...

نهههه خب نمیخوام بد باشه:)

من همین الانشم دارم اینایی که میگیو تجربه میکنم.. 

فک کن مامانت بهت بگه از خونم برو بیرون و همش بروت بیاره همه چیزو.. بگه تو خونه من غذا میخوری حرومت بشه و...

💃🥺😍💅🏼🤗🎀😭🥂🧚‍♀️🫂🪽🤍