2777
2789
عنوان

کنکور

107 بازدید | 14 پست

من رشته ام تجربیه و پشت کنکوریم تازه قراره شروع کنم

فیلم هم خیلی طولانیه چه مباحثی رو حتما فیلم ببینم 

مخصوصا شیمی و فیزیک درسنامه بخونم جاهایی که مشکل داشتم رو فیلم ببینم لعنتی مشخص نی خیلی کدوم فیلم چه مبحثی رو درس میده و اینکه درسنامه رو میخونم از کجا بدونم متوجه شدم آخه میدونن گاهی فکر میکنی متوجه شدی ولی سر جلسه هیچی یادت نمیاد

تا دی باید برسونم خودمو

لطفا اونایی که تجربه دارین راهنماییم کنید چیکار کنم برسم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من تجربی نبودم ولی به عنوان کسی که قبلا این روزا رو گذرونده میگم تو الان دست پاچه ای طبیعی حس کنی یاد نگرفتی فقط تست تست تست تست فراوان بزن تحلیل کن نه اینکه ۵ دقیقه وقت بزاری قشنگ بدون کجا ایراد داری فیلم های شروع از مهر رو ببین برای سالیانه دیر دیگه درس هایی که شدید مشکل داری و ضریب دار هستن رو اولویت قرار بده زیست سردمدار تو تجربی تو نهایی هم مهم نهایی رو سفت و سخت جدی بگیر نگو دو شب مونده به امتحان ادبیات میخونم دو شب مونده تهش ۱۵ بشی یا ۱۷ از آذر نهایی هارو شروع کن عمومی هارو حالا دینی دیر تر هم شروع کنی عیبی نداره ولی زبان امسال رو من دیدم فاجعه سخت بود ادبیات هم سخت بود و در آخر باید بگم وقت طلاس گوشیت رو بنداز دور وقت واسه اون هست وقت واسه خواب هم هست ولی واسه چیزی که دوست داری بهش برسی همیشه وقت و شور و ذوق نیست پس تموم تلاشتو بکن

دوست گرامی اقشار و صنف های مختلفی از جامعه اینجا عضو هستن طبیعی نظرات متفاوت باشه پس بدون توهین به گروه های دیگه نظراتتون رو بیان کنید و اگه نظری مخالف شماست درجا نگید روشنفکر بازی به معنای کلمه روشنفکر رجوع کنید