2777
2789
عنوان

شوهرم برام شرط گزاشته

299 بازدید | 17 پست

این اخرین تاپیکیه که راجب شوهرم میزنم لطفا راهنماییم کنید چون تو یک قدمی طلاقم .شوهرم میگه بیا بریم دفترخونه حق طلاقتو باطل کنیم زندگی کنیم یا از هم توافقی جداشیم 

میخاد مهریه نده اینو میگه. حالا بنظرتون شرطو قبول کنمو برگردم؟ خیلی دوسش دارم ولی به شدت دو دلم. وقتی میام قبول کنم یه حسی میگه نه فاطمه نکن .وقتی میخام فراموششم کنم نمیتونم هی دلم تنگ میشه قلبم مچاله میشه یاد خاطراتمون قربون صدقه هاش و روزای خوبمون میوفتم.

اینم بدونین که این شرط بخاطر این ب وجود اومده چون من از اول زندگیمون تو دعواها خیلی حرف طلاق میزدم و وسیله هامو جم مبکردم که برم اما فقط شو نمایش بود از ته دل نبود .من هیچوقت نمیرفتم خودش با عصبانیت وقتی اینکارو میکردم منو ب زور میبرد خونه مامانم سه بارع این اتفاق پیش اومده

بار سوم سر یه مسئله و بحث ساده گفت برو نمیخامت بی احترامی کرد منم رفتم .حالا دو هفته گذشته چه کنم؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حتما یه چیزی دیدید که تا پای طلاق رفتی دیگه 

بعد بری حق طلاق و باطل کنید و برگردی؟

اگه دوستت داشت که حرصت نمی‌داد

میخواد خرت کنه برگردی حق طلاق تو بگیره مهریه نده و دوباره حرصت بده و بری توافقی جداشی

خودشم که گفته بیا توافقی جداشیم 

خداجون هر لحظه شکرت 🙏❤️https://pwa.pumpgame.ir/auth?referral=gnz2kn رایگان کسب درآمد کن

عزیزم عقل خودت چی میگه؟؟

به همسرت اطمینان کامل داری؟

تاپیک قبلت گفتی حق طلاق رو در ازای مهریه بهت داده یعنی بخشیدی و این حق رو گرفتی

فردا روزی اتفاقی بیفته با این قوانین گل و بلبل ما دستت به هیچ جا بند نیست

اگر خیلی اصرار کرد بگو اول مهریمو برگردون 

عزیزم اگه احساس میکنی دوست داره واقعا طلاق نگیر؛ اگه خیانت کار و معتاد نیست دست بزن نداره طلاق نگیر

خودش میگه عین قبل دوسم نداره از نظرش همه ی کارام اشتباهه و کوچیک ترین مخالف و سرپیچی من باعث عصبانیت شدیدش میشه 

خیانت ام چتی کرده تو گروهای تهران کرج لاس زده با دخترا تو این مدت ک دور بودیم .یه بند فحش و بی احترامی میکرد عصبیه شوهر من. 

خیلی دوسش دارم ولی اگه برگردم ام خانوادمو له کردم همه کار کردن که برنگردم حق طلاقو باطل نکنم نمیدونم چه غلطی کنم با یه قلب زبون نفهم ک درد میکشه

حتما یه چیزی دیدید که تا پای طلاق رفتی دیگه بعد بری حق طلاق و باطل کنید و برگردی؟اگه دوستت داشت که ح ...

اخه منم اشتباهات داشتم از اول زندگی تا اخر ولی هرچی باشه اگه عاشق بود نمینداختم بیرون بگه برو نمیخامت نه؟از اول دوسم نداشته ینی

اخه منم اشتباهات داشتم از اول زندگی تا اخر ولی هرچی باشه اگه عاشق بود نمینداختم بیرون بگه برو نمیخام ...

اگه هم داشته دیگه نداره

خودتو گول نزن 

خداجون هر لحظه شکرت 🙏❤️https://pwa.pumpgame.ir/auth?referral=gnz2kn رایگان کسب درآمد کن