2777
2789
عنوان

یائسگی زودرس

161 بازدید | 26 پست

سلام بچها من ۲۳ سالمه...همیشه پریودام نامنظم بود تا اینکه حجامت کردم و پریودام منظم شد..چند ماه بعد حجامت روزهای پریودم کم شد تقریبا ۴ روزه پریود میشدم.خون ریزیمم سنگین نبود...تقریبا متوسط...این ماه باید ۲۵ پریود میشدم دوروزه عقب افتاده....همش نگرانم یائسگی زودرس باشه😭اخه تنبلی تخمدانم دارم‌.باردار هم نیستم...واقعاااا نگرانم...

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اسی منظورت از اینکه همیشه پریودات نامنظم بود چند روزه؟

امروز کارهای زیادی دارم، باید حافظه ام را سلاخی کنم، روحم را منجمد کنم، و سپس بیاموزم که دوباره زندگی کنم....[آنا آخماتورا]

من پریودام اغلب اوقات ۲ تا ۴ روز جلو و عقب میشه

تا روز سومم خونریزی دارم بعد روز سوم تا پنجم دیگه لکه بینی.

قبلا خونریزیم بیشتر بود ولی پیش دکتر زنان که رفتم برام سنو ننوشت گفت طبيعي تنبلی تخمدان نداری🤦🏼‍♀️ خیلی نگرانم

امروز کارهای زیادی دارم، باید حافظه ام را سلاخی کنم، روحم را منجمد کنم، و سپس بیاموزم که دوباره زندگی کنم....[آنا آخماتورا]

ان شاءالله که توام خوب بشی🥹

اخه اصن نمیدونم مشکلی دارم که بخوام خوب بشم یا نه 😂🤦🏼‍♀️

دکتر که گفت طبیعیه اما خودم میگم کاش یه سنو می‌نوشت خیالم راحت شه🤦🏼‍♀️

ان شاءالله که توام خوب بشی🥹

اسی تو قبلا پریودت چند روز تاخیر داشت؟