2777
2789
عنوان

یائسگی زودرس

155 بازدید | 26 پست

سلام بچها من ۲۳ سالمه...همیشه پریودام نامنظم بود تا اینکه حجامت کردم و پریودام منظم شد..چند ماه بعد حجامت روزهای پریودم کم شد تقریبا ۴ روزه پریود میشدم.خون ریزیمم سنگین نبود...تقریبا متوسط...این ماه باید ۲۵ پریود میشدم دوروزه عقب افتاده....همش نگرانم یائسگی زودرس باشه😭اخه تنبلی تخمدانم دارم‌.باردار هم نیستم...واقعاااا نگرانم...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اسی منظورت از اینکه همیشه پریودات نامنظم بود چند روزه؟

اگه خواستی منو ریپلای کنی حواست باشه بی احترامی نکنی، وگرنه پاره میکنم😇 چون چندسال پیش کلاس کنترل خشم میرفتم الان دیگه اثرش رفته. #افغانی ستیز. 

من پریودام اغلب اوقات ۲ تا ۴ روز جلو و عقب میشه

تا روز سومم خونریزی دارم بعد روز سوم تا پنجم دیگه لکه بینی.

قبلا خونریزیم بیشتر بود ولی پیش دکتر زنان که رفتم برام سنو ننوشت گفت طبيعي تنبلی تخمدان نداری🤦🏼‍♀️ خیلی نگرانم

اگه خواستی منو ریپلای کنی حواست باشه بی احترامی نکنی، وگرنه پاره میکنم😇 چون چندسال پیش کلاس کنترل خشم میرفتم الان دیگه اثرش رفته. #افغانی ستیز. 

ان شاءالله که توام خوب بشی🥹

اخه اصن نمیدونم مشکلی دارم که بخوام خوب بشم یا نه 😂🤦🏼‍♀️

دکتر که گفت طبیعیه اما خودم میگم کاش یه سنو می‌نوشت خیالم راحت شه🤦🏼‍♀️

ان شاءالله که توام خوب بشی🥹

اسی تو قبلا پریودت چند روز تاخیر داشت؟