00چکامه00 مدیر استارتر عضویت: 1403/09/14 تعداد پست: 2786 عنوان چه خبرتونههههه 159 بازدید | 18 پست رفتم تو ساندویچی به صندوق دار گفتم لطفا خیارشور نذاریدگفت حتماو داد زد تو آشپزخونهگایز نو پیکل من :😐 اگر اطلاعت شخصی،هرچند کوچک و بی اهمیت، رو به اشتراک نمیذارم لطفا ازم ناراحت نشید🫂 1404/08/26 | 21:55 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مامان_طاها۹۷ عضویت: 1397/05/06 تعداد پست: 22345 🤣🤣🤣 این دنیا کسانی را رها کرد که بیشتر از شما عاشقش بودند🍂
00چکامه00 مدیر استارتر عضویت: 1403/09/14 تعداد پست: 2786 بابا ما با آیلتس ۸ که کلی فحش سر کلمات انگلیسیمون میشنویم میگیم خیارشور دیگه اگر اطلاعت شخصی،هرچند کوچک و بی اهمیت، رو به اشتراک نمیذارم لطفا ازم ناراحت نشید🫂
نیلوفرخانوووم۵ عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 17628 😂😂😂😂 قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑
acaseofyoudarling عضویت: 1404/03/30 تعداد پست: 628 بعد من با آیلتس یه بار گفتم بای هنوز خجالت میکشم چرا فقط نگفتم خدافظ....
00چکامه00 مدیر استارتر عضویت: 1403/09/14 تعداد پست: 2786 بعد من با آیلتس یه بار گفتم بای هنوز خجالت میکشم چرا فقط نگفتم خدافظ.... من از اگزمینر اسپیکینگ فارسی خداحافظی کردم😂 اگر اطلاعت شخصی،هرچند کوچک و بی اهمیت، رو به اشتراک نمیذارم لطفا ازم ناراحت نشید🫂
مقبوله عضویت: 1400/11/27 تعداد پست: 9207 همینم مونده با خیارشور افه بیان😅 لالیم ودر سکوت دل بی زبان ما 💔لبخند واشک میشودانچه نگفتنی ست.🌻چرا این نیز نمیگذرد
00چکامه00 مدیر استارتر عضویت: 1403/09/14 تعداد پست: 2786 همینم مونده با خیارشور افه بیان😅 همش ادا ادا اداتو کافه چند بار پیش اومده گفتن لته وان شات نو سیروپ میخوامبعد من اینجوری بودم که وا اگر اطلاعت شخصی،هرچند کوچک و بی اهمیت، رو به اشتراک نمیذارم لطفا ازم ناراحت نشید🫂
آیسل_آتادخت عضویت: 1404/03/21 تعداد پست: 2003 شاید واسه خنده گفتهوای منم پارسال رفتم یه کافه ای اسم نمیارم حالا.خانومه هی با لهجه فضایی انگلیسی با من حرف میزد.اخرش گفتم خانوم محترم فارسی بگو دقیق یه چشی برام نازک کرد که نگو درختان زاگرس ایستاده جان میدهند
آیسل_آتادخت عضویت: 1404/03/21 تعداد پست: 2003 بعد من با آیلتس یه بار گفتم بای هنوز خجالت میکشم چرا فقط نگفتم خدافظ.... وای ثیثی منم معلم زبانم روم نمیشهههههخیلی از این تجربه ها داشتم من.قیافمم هنگ میکنههه درختان زاگرس ایستاده جان میدهند
مقبوله عضویت: 1400/11/27 تعداد پست: 9207 لالیم ودر سکوت دل بی زبان ما 💔لبخند واشک میشودانچه نگفتنی ست.🌻چرا این نیز نمیگذرد
00چکامه00 مدیر استارتر عضویت: 1403/09/14 تعداد پست: 2786 شاید واسه خنده گفتهوای منم پارسال رفتم یه کافه ای اسم نمیارم حالا.خانومه هی با لهجه فضایی انگلیسی با ... نه فکر نمیکنم خیلی جدی بود طرف اگر اطلاعت شخصی،هرچند کوچک و بی اهمیت، رو به اشتراک نمیذارم لطفا ازم ناراحت نشید🫂