2777
2789
عنوان

کیا انیمه میبینن

988 بازدید | 126 پست

بی مفهوم ترین و چرت ترین انیمه ای که دیدین چی بوده؟ 

(البته هر انیمه ای طرفدارای بخصوص خودشو داره و این موضوع سلیقه ایه) 

خب چجوری بگم، پوسته‌‌ی بيرونيم يه دختر قويه كه به كسی نياز نداره و خيلی خوشحاله؛ ولی درون خودم، یه دخترِ كوچولو با چشمای اشكی نشسته و منتظر يكی بياد ازش بپرسه چته.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یادم نیست اسمش یه دختره کتابدار بود یعد تناسخ داده بود تو یه دنیا دیگه خیلی مضخرف بود

ایسکای های اخیرا بنظرم اکثرا مزخرف شدن

خب چجوری بگم، پوسته‌‌ی بيرونيم يه دختر قويه كه به كسی نياز نداره و خيلی خوشحاله؛ ولی درون خودم، یه دخترِ كوچولو با چشمای اشكی نشسته و منتظر يكی بياد ازش بپرسه چته.

مرد تک مشتی 👩‍🦲

ع،طرفدار که زیاد داره

البته سلیقه ایه

انیمه‌هایی که دیدم معمولا اول و وسطش عالی بوده پایانش بی مفهوم چرت مزخرف افتضاح حال بهم زن

ع وا..😂

ناكجا اباد موعود يوري روي يخ وايولت اورگاردن قمارباز خادم سياه

واقعا من همشونو دوس دارم.. 

انتظار داشتم یه انیمه ای بگین که نمره ش بشدت پایینه و پیامی رو به بیننده منتقل نمیکنه.. 

ولی واقعا وایولت اورگاردن و ناکجا آباد موعود که خیلی قشنگن.. 

وای اره این انیمه هایی که گفتن خیلی خوب بودن که...

اوهوم.. 

بخصوص ناکجا آباد موعود.. 

فصل اولش واقعا شاهکار بود 

منم خر شاه! اینو دیدی تولید خودمون!؟

من اینو دیدم با پسرم هی میخوند منم خر شاه آهنگ شو حفظ کرده بود بی معنی ترین  بود

کورالین هم  ترسناک بود وبی معنی 🤒 🥴🤣

سالکی گفتا چه داری آرزو گفتم: سکوت معنی صد نکته را در یک سخن پیچیده ام.