2777
2789

دکتر برای پسرم آریپیرازول تجویز کرد ده روز اول فقط یک چهارم شبها دادم. الان پنج روزه طبق تجویز پزشک یک چهارم ظهرا میدم یک چهارم شبا.

مشکلم اینه که عصرا خسته و بیحاله. هی بیخودی گریه اش میگیره و بی حوصله اس. بنظرتون دوز ظهر را باید قطع کنم؟؟

به دوز شب عادت کرده بود خوب بود براش، دوز ظهر اضافه شد ریختش به هم.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

با دکترش صحبت کن 

تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم . 

قرص عصاب چیزی نیس بخای از اینجا بپرسی اگ دکتر پرسیدی گفته نده، خب نده. چن سالشه؟

۷ سالشه. دکتر از من پرسید پرخاشگره گفتن نه زیاد. بعد گفت یک چهارم ظهر یک چهارم شب.

زنگ زدم مطب گفتم ظهرا میخوره بیحاله گفت اگه ارومه ظهر نده.

من پسرمو برای توجه و تمرکز کمش برده بودم در اصل

۷ سالشه. دکتر از من پرسید پرخاشگره گفتن نه زیاد. بعد گفت یک چهارم ظهر یک چهارم شب.زنگ زدم مطب گفتم ظ ...

منم تمرکزش بده

اصلا هر چی میگم نمیفهمه باباش امروز بدجور عصبی شدش. 

منم گفتم ببرم معاینه کنن اخه سال دیه اول میره دردسر نشه براش

برای رفع مشکلم دعا کنید ...خیلی گرفتارم
منم تمرکزش بدهاصلا هر چی میگم نمیفهمه باباش امروز بدجور عصبی شدش. منم گفتم ببرم معاینه کنن اخه سال د ...

پسر من هوش و یادگیری اش خوبه. تو خونه که ساکته هر چی یادش میدم سریع یاد میگیره. ولی تو کلاس راه میرفت سرجاش نمینشست. به حرفای معلم اصلا گوش نمیکرد و حواسش پرت میشد.

چون کلاس اوله و مقطع حساسیه مجبور شدم دارو بدم که سر کلاس بشینه درس گوش بده.

با دکتر تلفنی صحبت کردم گفت اگه بچه آرومه ظهرا نده ولی اگه ناآرام بود ظهر بده.نمیدونم چیکار کنم

پس حذف کن . 

شربت بهار نارنج .دم کرده گل گاو زبان و شربت گلاب زعفران خیلی برای آرامش زیاد خوبه دوس داشتی درست کن و ر حساسیت به گل گاو زبان داره ازش استفاده نکن

تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم .