2777
2789
عنوان

اگه تنها با بچه بره کسی مشهد کجا امنه برای دو شب✨

| مشاهده متن کامل بحث + 1120 بازدید | 94 پست
ببین هتل برماخه اوناهم کلید دارن میترسم با یه بچه

بیخیال عزیزم دیگه اینقدر بی درپیکر نیست ک

شما چطوری تو جامعه زندگی میکنید؟حتما باید ی مرد باشه ک احساس امنیت کنید!

چقدر حرفتون غیر منطقی بود

دیگه هرطور خودتون صلاح میدونید همه رفتن میگن امنه هتل برای شما خطرناکه 

برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دو شبو داخل خود حرم تو رو اق حضرت زهرابخاب راحتغذام‌بروبیرون بخور بگرد بعدم راحت بیا حرم برای دو روز ...

همینجوری اجازه میدن بمونم؟ 

بچم یکونیم سالشه

با بچه یک ونیم ساله چجوری بری دست تنها اونم هواپیما یکم فکرکن بچه بغل چمدون بذه تحویل بگیر از صدتا گ ...

فقط همین یکم جلومو میگیره که بچم بخواد بیقراری و ادا بیادش 

سلام عزیزم تو مشهد این فصل خیلی هتل خالی و سوییت هست.از فرودگاه مسقیم برو فلکه آب هتل‌های خوبه و خوش ...

دمت گرم چه قدر راهنمایی کردی👌🏼حدا خیرت بده

از اینستا و دیوار مطمئن نیستم میخوام معتبر باشه

خوب نباید پول واریز کنی حضوری برو بلیط بخر ما هم حضوری رفتیم دیدیم که دفتر مسافرتیه

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

همینجوری اجازه میدن بمونم؟ بچم یکونیم سالشه

اره همه میخابن انقد شلوغه 

مختص استراحته زائرینه

کلا اونجا فقط خانومان راحت لباستومیتونی دربیاری بخابی

فقط بگم اون راحتی وسکوت نیستا چون بالاخره کلی آدم‌میان میرن  ۷صب باید بیدارشی 

اینارم درنظربگیر ولی خب کلا خیلی خوبه

من خودم نیشابورم  خیلی وقتا بعدظهر رفتیم‌مشهد شبم‌حرم خابیدیم‌صب برگشتبم

یکونیمه عزیزاگه داخل حرم باشم عالی میشه چون بیرون میترسم اتفاقا بیفته

به نظر من اصلاا نرو .اونجا بچه رو از کنار  پدر و مادرش میدزدنتو شلوغی حرم .توکه زن تنها مشهد هم برای خودت خطر داره هم بچه .‌اتفاقی بیفته شوهرت راحتت نمیگذاره..با کاروان برو یا با پدر و مادرت .اما تنها اونم با بچه ی کوچیک .اصلا وابدا .تا سرتو میزاری برای سجده پا میشی میبینی جا تره وبچع  نیست دور از جونت 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

اره بابا داخل حرم هر فک کنم‌۶ ماه سه شب اجازه خاب داریشماره ملی میدی ثبت‌میکنن بهت کاغذ میدن مثلا می ...

چه جالب نمیدونستم

این برا مجردا عالیه دیگه

چون پس من بچه کوچیک دارم جور در نمیاد زود بیدار شیم

فقط همین یکم جلومو میگیره که بچم بخواد بیقراری و ادا بیادش

ببین دو روز بنظرمن احتیاج ب چمدون نداری اگ‌قصد داری حرم‌بمونی ی ساک یا کوله پشتی ببیند فقط، درحد یه دس لباس اضافه وتمام