2777
2789
عنوان

اگه تنها با بچه بره کسی مشهد کجا امنه برای دو شب✨

| مشاهده متن کامل بحث + 1120 بازدید | 94 پست

با بچه یک ونیم ساله چجوری بری دست تنها اونم هواپیما یکم فکرکن بچه بغل چمدون بذه تحویل بگیر از صدتا گیت ردشو کیفتو بریز بیرون والا ب نظرم نشدنیه اونم تو این سرما و سوز این فصل مشهد

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سلام عزیزم تو مشهد این فصل خیلی هتل خالی و سوییت هست.از فرودگاه مسقیم برو فلکه آب هتل‌های خوبه و خوش قیمت .سوییت هم هست.امنیت هم دارن نگران نباش.فلکه آب جلو در یکی از صحن ها هست پیاده می تونی بری داخل حرم.می تونی ساک رو در امانتداری حرم تحویل بدی راحت بری دو سه جا ببینی.هتل فرهنگیان هم خوبه.زایرسرا هم هتل هست مال امام رضا هست سه رو روز به هر مسافر میدن.قیمت فوق العاده مناسب.مکان دنج اما کمی از حرم دوره البته با خط واحد راحت میری از داخل مجموعه

سلام عزیزم زیارتت قبولهنل اپارتمان های اطراف حرم امن هستن و خوبمن خودم رفتمولی اگه میخوای خود حرم با ...

وای اگه خود حرم باشه عالی میشه

😭💔انشاءالله قسمتم ممنونم

وای اگه خود حرم باشه عالی میشه😭💔انشاءالله قسمتم ممنونم

اره بابا داخل حرم هر فک کنم‌۶ ماه سه شب اجازه خاب داری

شماره ملی میدی ثبت‌میکنن بهت کاغذ میدن مثلا میگن برو رواق حضرت زهرا یا فلان رواق بخاب

فقط از ۷صب باید پاشی ۸میان تمیز کاری

اجازه میده بری

دیگه ولله ما خانواده سفری بودیم همیشه گشت و گذار 

برعکس شوهرم اینا. 

حالا هم من از اسفند هیچ سفری نرفتم دلم داره میترکه

خودشم میبینه رد دادم 

وقتی نمیتونه من خودم باید برم دیگه