2777
2789

ببین عشق وجود نداره یک استثناء وجود داره اونم عشق مادر به بچش هست ، چون یک مادر در حالت طبیعی حاضر نیست بچش رو با تمام پول های دنیا عوض کنه ، هر وقت یک چیزی رو. حاضر نشدی با پول عوض کنی اون عشق واقعیه 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان همه دنبال پول هستن ، عشق اونجور که تو تصور میکنی دیگه نیست ، شاید الان متوجه نشی ولی در آینده م ...

ولی هر چقدر هم طرف پولدار باشه بازم تا دوسش نداشته باشی باهاش ازدواج نمیکنی 

ولی هر چقدر هم طرف پولدار باشه بازم تا دوسش نداشته باشی باهاش ازدواج نمیکنی

اتفاقا ازدواج میکنم خیلی از زن های متاهل هستن شوهرشون در حال خیانت هست ، ولی سقف بالای سرشون ، ماشین زیر پاشون ، سرویس طلاشون ، مسافرتشون همه چیزشون اوکی هست ، زنه هم هیچ مشکلی با این موضوع نداره 

خب پس ینی شوهرشو دوست نداره که میزاره خیانت کنه

اصلا دوست داشتن اونجور که شما فکر میکنید وجود نداره ، اولویت اول پوله اگر نیازهای مالی رو تامین کنه به خاطر پول دوسش داره نیاز مالی رو تامین کنه بعد هر غلطی خواست بکنه

اصلا دوست داشتن اونجور که شما فکر میکنید وجود نداره ، اولویت اول پوله اگر نیازهای مالی رو تامین کنه ...

آدمایی هم داریم طرف هیچی نداره پاش وایمیستن کنارش تلاش میکنن تا پیشرفت کنن