2777
2789

یه مسئله توی زندگی مشترک پیش بیاد که روش هیچ کنترلی شما نداشته باشین دست طرف مقابلتون باشه و شما از این مسئله خوشتون نیاد 

شاکی شدن و این چیزام هیچ جوره جواب نده اصلا و فقط دعواهای بزرگ تو خونه پیش بیاره چیکار میکنید؟

میخواستم فردا مسئله جدایی رو عنوان کنم و از همین مسئله به عنوان بهانه براش استفاده کنم چون چند وقته فکر جدایی هستم اما از طرفی اطرافیانم میگن این مسئله رو سعی کن حل کنی و اخرین زورتم بزن ،میدونم بیشتر خودم کوچیک میشم و دوباره میشه عین هر بار که نه مسئله حل میشه نه جدا بشم 

ولی خانواده و دوستام دارن من و دو دل میکنن 

راستش وقتی یه مسئله توی زندگی مشترک هست که نه دست شماست، نه قابل کنترل و نه با دعوا درست میشه… آدم کم‌کم به نقطه‌ای می‌رسه که خستگی‌اش از خود مسئله بیشتر میشه تا از طرف مقابل.

من حق میدم که فکر جدایی بیاد توی ذهن شما وقتی بارها تلاش کردی و نتیجه هم نگرفتی. اما چیزی که خودم از بیرون می‌بینم اینه که قبل از هر تصمیم قطعی، بهتره یه بار خیلی آروم و بدون عصبیّت باهاش حرف بزنی و بگی این موضوع چقدر رویت فشار گذاشته. نه برای اینکه کوچک شی، برای اینکه وجدان خودت راحت باشه که آخرین تلاش رو کردی.

آخرش هم تصمیم باید تصمیم خودت باشه، نه حرف خانواده و دوستا. اونا کنار تو نیستن که وزن زندگی‌تو بکشن. تویی که هر روز با این مسئله درگیر میشی. اگر دیدی باز هم بی‌توجهی کرد و همون روند تکرار شد… خب، آدم تا یه جایی توان داره. بعدش دیگه میشه انتخاب، نه لج‌بازی.

استندبایِ حاجی🙌🏼

راستش وقتی یه مسئله توی زندگی مشترک هست که نه دست شماست، نه قابل کنترل و نه با دعوا درست میشه… آدم ک ...

الان چند ساله همین اش و همین کاسه ست در واقع این بار که داره این حرکت و انجام میده و من رضایت ندارم یه جورایی برام حکم بهانه برای رفتن و داره تا اینکه از این حرکت زیاد عاصی باشن چون هر بار که من میگذرم و کوتاه میام با مشاور رفتن و با صحبت بین خانواده ها و همه اینا در نهایت بدتر شده که بهتر نشده 💔🥲 الان حتی مخالفت هم نکردم یه بار گفتم نکن ناراحت میشم شروع کرد کولی بازی در اوردن دیگه منم گفتم باشه چیزی نگفتم اینجوری که گفتم یهو مهربون و خوب شد باز ولی خب به محض اینکه انجامش بده میرم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان چند ساله همین اش و همین کاسه ست در واقع این بار که داره این حرکت و انجام میده و من رضایت ندارم ...

چند سال تکرار شدن یه مشکل چقدر می‌تونه آدمو خسته کنه.

اینکه میگی هر راهی رو رفتی و بهتر نشده، یعنی واقعاً این موضوع از کنترل تو خارجه.

وقتی یه نفر حتی به یه مخالفت سادت هم با شلوغ‌بازی جواب میده، مشخصه نمی‌خواد اصل مسئله رو بفهمه.

اون مهربونی‌های بعدش هم شاید موقتی باشه، نه نشونه تغییر واقعی.

اینکه الان میگی این حرکت برا‌ت شده بهانه رفتن، یعنی در واقع مدت‌هاست دلت شکسته.

آدم تا یه جایی می‌تونه صبر کنه بعدش فقط می‌مونه خستگی و تصمیم سخت.

هرچیزی انتخاب کنی، باید براساس آرامش خودت باشه، نه فشار خانواده و اطرافیان.

استندبایِ حاجی🙌🏼