2777
2789
عنوان

💭 دنیا واقعاً ارزششو داره❓️

137 بازدید | 8 پست

دنیا عجیبه…

آدم‌ها میان و میرن،

قول‌ها داده میشه و شکسته میشه،

ولی آخرش فقط “تو” می‌مونی و قلبی

که هزاربار افتاده و دوباره ایستاده.

خوب نگاه کن…

دنیا همیشه اون‌طوری نیست که نشون میده؛

گاهی پشت سختی‌هاش،

یه خوشبختی قایم شده که فقط به آدمای مقاوم می‌رسه.

هیچ‌چیز راحت به دست نمیاد،

ولی چیزی که بعدِ جنگیدن بهت می‌رسه،

اسمش معجزه‌ست ✨🔥

استندبایِ حاجی🙌🏼

برا بعضیام براحتی بدست میاد شانسیهمتنفرم ازین دنیای ناعادلانه

آره، برای بعضیا واقعاً شانسیه…

ولی شانس همیشه دلیل خوشبختی نیست.

خیلیا چیزایی رو راحت به دست میارن،

اما چون ارزششو نمی‌فهمن،

همون‌قدر هم راحت از دستش میدن.

استندبایِ حاجی🙌🏼

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

یه سری متنا خیلی قشنگن ولی  در صورتیکه که ندونی کی اون متنو میگه .....اون حرفای قشنگ وقتی به دل مخاطب میشینه که خودش اون حرفا رو باور کنه و عمل کنه ....یه سری از آدما هم مثل این متنا قشنگن ولی از دور قشنگن ...فقط نما دارند 

نه آرامشت را ، به چشمی وابسته کن ...   نه دستت را به دستی دلخوش !!! 

یه سری متنا خیلی قشنگن ولی در صورتیکه که ندونی کی اون متنو میگه .....اون حرفای قشنگ وقتی به دل مخاط ...

جالبه که بعضیا از دور قضاوت می‌کنن و فقط ظاهر و نقش رو می‌بینن، در حالی که واقعیت پشت هر آدمه که نشون می‌ده کی واقعا ارزش داره.  پس قبل از قضاوت بهتره یه کم عمق و حقیقت رو ببینیم. 

استندبایِ حاجی🙌🏼

جالبه که بعضیا از دور قضاوت می‌کنن و فقط ظاهر و نقش رو می‌بینن، در حالی که واقعیت پشت هر آدمه که نشو ...

من اون تاپیک قفل شده بود نتونستم جوابتون رو بدم ..ولی به نظرم با توجه به چیزی که گفتین حس میکنم یک خوش اومدن باشه اما اگه جدیه حداقل یکم سعی کنین نزدیک شین آره اگ برین پیویش ی راست درخواست بدین هول محسوب میشین اما اگ گهگاهی ریپلای رو استوری یا نمیدونم حالشو بپرسین یا یک پست از سبک پست هایی ک لایک کرده براش بفرستین و یکم گفتگو بینتون شکل بگیره خیلییی بهتره لااقل بفهمین کیه چیکاره است خانواده اش کین کسیو داره نداره اینطوری ک یکیو دوست دارم که همو فالو داریم که به جایی نمیرسه توقع ک ندارین اون بیاد جلو 

خبری نیست. 

من اون تاپیک قفل شده بود نتونستم جوابتون رو بدم ..ولی به نظرم با توجه به چیزی که گفتین حس میکنم یک خ ...

بجورایی روش شناخت دارم. 

اما رابطه در حدی نیست ک بخوام براش پستی بفرستم 

فقط در حد لایک کردن استوری و پست هست. 

اگه توی خیابون بود قطعا حرفمو میزدم بهش اما توی مجازی نمیشه چون از نظر من حس بدی میگیره، تنها راهش این هست ک ی بحثی بینمون باز بشه و من بعدش حرفو بندازم وسط. 

استندبایِ حاجی🙌🏼

بجورایی روش شناخت دارم. اما رابطه در حدی نیست ک بخوام براش پستی بفرستم فقط در حد لایک کردن استوری و ...

دوست عزیز نباید یهو بری بگی و بحثو بندازی وسط 

باید باهاش اولا دوست شی معاشرت کنی یکم خودتو بهش بشناسونی بعدااااااا 

اصلا گیریم حرفش اومد گفتی درجا رد میکنه البته نمیدونما بستگی به آدمش داره اما باید یک جورایی یک کاری بکنی اول خوشش بیاد ازت بعدااا خب همون رو اون پست و استوری ری اکت بده حرف رو باز کن نکه لایک 

خبری نیست.