2777
2789
عنوان

دلم گرفته خیلی😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 365 بازدید | 52 پست
کنار آدمای فضول و سمی و منفی نشین اصصصصلا باهاشون هم کلام نشو فقط احوال پرسی و برو خودت سرگرم کن یا ...

ولی آره یه مدت سرد رفتارکنم شاید دیگه بفهمن من با حرفاشون اذیت میشم

طࢪفے‌حضࢪت‌شاه‌وطࢪفےحضࢪت‌ماه.. بهتࢪین‌جاےِ‌جھان‌است‌بین‌الحࢪمین!(:❤️🦋❤️‍🩹️ 

نگران مریضی ها هستم نمونه اش این خارش بدنمم همه جام شدید میخوره نمیدونم بخاطره استرسه نمیدونم بخاطره ...

وای عزیزم احساس می کنم این خارش بدن و سوزش ادرار از گرمی هست درمانش سرکه انگبین شاهتره هست اگه بتونی اصلش پیدا کنی، شربت لیموترش هم خیلی خوبه 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

وای عزیزم احساس می کنم این خارش بدن و سوزش ادرار از گرمی هست درمانش سرکه انگبین شاهتره هست اگه بتونی ...

راستی؟؟شیره انگور خرما هم خوردم😐حتما پس از اونه

سرکه انگبین شاهتره روزی ۳ تا قاشق غذاخوری بریز داخل یه لیوان آب و هم بزن و بخوره کبدت پاکسازی میکنه ...

باشه حتما عطاری ها دارن؟

نگران مریضی ها هستم نمونه اش این خارش بدنمم همه جام شدید میخوره نمیدونم بخاطره استرسه نمیدونم بخاطره ...

اها 

عزیزم چندتا تکنیک بهت میگم اگه بتونی انجام بدی موثرن

معمولا کسایی که وسواس دارن زیاد سرچ میکنن علائم رو،پس مهمترین چیز اینه که همین الان دست ازین کار برداری چون هرباری که سرچ میکنی وسواست بیشتر ریشه میزنه و تغذیه میشه،پس لطفا در قدم اول،دست از سرچ کردن بردار

هر وقت فکرای وسواسی هجوم آوردن روش اسم بذار،مثلا بگو این همون فکرای وسواسین و بلافاصله بعدش یه کار کوچیک انجام بده مثلا دستتو تکون بده یا آب بخور،گوشیتو جا به جا کن  و...

همین،با فکرا نه درگیر شو

نه سعی کن کنترلشون کنی

نه سعی کن بهشون جواب قانع کننده بدی و نه سعی کن که بهشون فکر نکنی

کاملا خنثی باهاشون رفتار کن ،فقط بگو این صدای وسواس فکریمه و عبور کن

دو روز این کارو انجام بده

از روز سوم مغزت متوجه این میشه که دیگه به افکار وسواسی جواب ندادی و داری مسیرو تغیر میدی،پس سعی میکنه برت گردون به سمت همون چرخه وسواس و به شدت مضطرب میشی 

اضطراب بهت میگه تسلیم شو تو خوب نمیشی،حرفای نا امید کننده میان تو ذهنت مغزت همش سعی میکنه پشیمونت کنه 

در این مرحله همون روند قبلی رو انجام بده

روی فکرت اسم بزار،،یه حرکت کوچیک انجام بده و ازش بگذر

و سعی نکن اضطرابتو کنترل کنی یا کمش کنی

اضطراب اومد بگو این اضطرابه،خطری نداره و بیخیالش شو

روز ۳و۴ جهنمی ترین روزهان چون اضطراب شدید میگیری

و از روز پنج شروع میکنی همین روندو ادامه دادن و همراهش سعی میکنی به زندگیت برسی

تقریبا یک هفته که گذشت آرامش کم کم برمیگرده..

تمام این تکنیک ها دلیل علمی دارن من خودمم دارم همینکارو میکنم برای بعدش هنوز نمیدونم دیگه...

باشه حتما عطاری ها دارن؟

شهر قم طبیب طب اسلامی داره مطمئنم پیداش کن و از همونجا بپرس مطمئنم گیرت میاد یا از جاهایی که طب سنتی داره میدونی این جاها اصلش گیرت میاد، ازعطاری اگر مطمئنی بگیر

اها عزیزم چندتا تکنیک بهت میگم اگه بتونی انجام بدی موثرنمعمولا کسایی که وسواس دارن زیاد سرچ میکنن عل ...

چه عالی حتما امتحان میکنم نتیجه گرفتم حتما خبرت میکنم.روانشناس میری؟

شهر قم طبیب طب اسلامی داره مطمئنم پیداش کن و از همونجا بپرس مطمئنم گیرت میاد یا از جاهایی که طب سنتی ...

میکم یه کلینیک هست وقتی وارد میشی اول پزشک عمومی میبینه بعد میری پیش طبیب سنتی بعد طب اسلامی داروخونه مخصوص تو اونجا داره 

۱میلیون فقط پول دارو معدم شد

امتحانش کن مطمئنم جواب میده یه کلیپ هست از خیر اندیش درمورد انواع اگزما حتما گوش بده بدردت میخوره

چشم حتما مرسی واقعا لطف کردی