2777
2789
عنوان

تولد شوهر

281 بازدید | 17 پست

شوهرم برا تولد من فقط ی شاخه گل گرفت روز زن هم هیچی فقط ی تبریک در حالیکه من سالهای قبل براش کادو و کیک و حتی جشن گرفتم.  ب نظرتون برا تولدش کادو بخرم؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا برعکس من همسرم مدلش اینطوریه تاریخ تولد ها و مناسبتی از زیر دستش در نمی ره کادو سنگین هم میگیره اما من گاهی یادم گاهی نه و همیشه کادو هامم کوچیک بوده ...کلا مدلم این اونم میدونه ...

یه وقتایی تو زندگی

باید دست از پارو زدن بکشی

ک

طرف مقابلت شروع کنه ب تلاش کردن و زحمت کشیدن !!!!!

محبت دو طرفش خوبه !!!

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

عزیزم چرا خودتوو اذیت می کنی  که اون اینکار و کرد من اون کار و کردم  زن و شوهر  باید برا همدیگه  هر کاری از دستشون بر میاد انجام بدن  حالا کم یا زیاد مهم نیست مهم اینه که نشون بدی بهش محبت داری  و دوستش داری همین

خدایا مارا لایق پدر و مادرشدن قراربده ، فرزند سالم و صالح بده ، هرچه زودتر آرزومو برآورده کن  الهی آمین  خدایا ممنون که آرزومو برآورده کردی و دوتا دختر ناز بهم دادی  خدایا شکرت