2777
2789
عنوان

بچه خواهرم به دنیا اومده جیگرم خونه😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 4020 بازدید | 110 پست
یه نگاه به متنت بنداز متوجه میشی جوک میگی ...تو و امثال تو ...اینا برازنده ی کسی که تو امضاش حرف از ...

از کی تا حالا این جملات شده فحش😂

وقتی توهین میکنی جوابتو نمیدم به این دلیل نیست که کم آوردم..اگه منم مثل تو بی ادب باشم اونموقع فرق منو تو چیه؟پیاماتم نخونده پاک میکنم😊😊😊

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

جوک میگی اگه میخوای بدونی چقدر بچه سر زایمان طبیعی تو همون گذشته ای که ازش حرف میزنی مردنبرو از ماد ...

چه ربطی داره خیلیا بچشون توی شکمشون میمیره خیلیا هم زنده بچشون تو طبیعی به دنیا میاد خیلی با سزارین بچشون مشکل پیدا میکنه 

خیلیییی هاشون مردنمادربزرگم همیشه میگفت یادمه یه زن نه ماهه رو موقع زایمان فوت کرد کفن پیچ کردن و بر ...

سزارین هم اثرات خودشو داره فکر نکن گل و بلبله...وقتی زایمان روی اصول نباشه هم زن از بین میره بعد از زایمان هم مشکل توی زایمان داره 

اسی خواهرزاده ات بهتره؟ایشالا که خبرای خوب بشنوید

برادرم رفته دکتر مدارکشو نشون داده
دکتر گفته هسته هایی از مغز اسیب دیده ایا خودشو بازیابی بکنه ایا نه
دلم داره اتیش میگیره 😭😭😭

ببخشید بیمارستان دولتی بوده یا خصوصی انشالله که بچه سالمه ولی نمیشه شکایت کنید ؟ آخه این چه کاریه خدا لعنتشون کنه مجبور به زایمان طبیعی میکنن

بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد.                                                                       همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند.                                                     بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارونی اومد.                                                    کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهون ماند.                                                             اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید.                    عجب دنیای عجیبی ست