2777
2789
عنوان

بچه خواهرم به دنیا اومده جیگرم خونه😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 4020 بازدید | 110 پست

بعد میان تبلیغ زایمان طبیعی رو می‌کنند 

چقدرررر مدافع داره این سایت

نگران نباش انشالله فردا خبر خوش میشنوی🤲🏼

وقتی توهین میکنی جوابتو نمیدم به این دلیل نیست که کم آوردم..اگه منم مثل تو بی ادب باشم اونموقع فرق منو تو چیه؟پیاماتم نخونده پاک میکنم😊😊😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقد بد این زایمان لعنتی

تمام سختیهای حاملگی یور 

عذابی ک توزایمان میکشی مخصوصابچت بستری بشه یطرف بخیه هاتو زخمات و نداشتن شیرت یطرف همش دردو عذاب

چقد زن بودن بده 

تاماهها این اثرات روادم میمونه ادمو داغون میکنه

الله اکبر_ الله اکبر_ الله اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲

وااای عزیزم، ان شاءالله چیزیش نمیشه 🥲

با افتخار تمااام ترک و آذری ام😌 عاشق وطنم؛ ایران🇮🇷🫀اندکی مغرور...! درونگرا و ساکتم ولی زبونِ درازی دارم🤧آرزوهامو سعی میکنم به هیچ بنی و بشری نگم. چون اطرافم خبرچین و حسود زیاد دارم (ولی باز درز میکنه) 😩 در اکثر مواقع زندگیم تنها خودم بودم و خدام🥺 یادگرفتم که قوی و مستقل باشم...:) 

خدایا خودت به مادر بچه رحم کن 

خواهرزاده منم اول دنیا اومد گریه نکرد سرش کج و کوله بود مامانم میگه انقد گریه و التماس خدا کردم می‌گفت نماز صبح پرستار گفت حاج خانوم  بیا نوه ات ببین زبون پرستار بند اومد مامانم فک کرد بچه کاریش شد میگه هم رسیدم دیدم بچه تو بغل مادرشوهر لبخند میزن خدایا شکرت انشالله کوچولو شما هم حالش خوب میشه دلتون شاد

چه قدر تو کانال گیر کرد؟ چند روز تو دستگاه بود؟

چقدر تو کانال بود رو نمیدونم ولی فکر کنم دوهفته تو دستگاه بود 

روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی......از بس که جوان مرد کسی پیر نشد 😔😔