2821
2789
عنوان

خیلی فقیر شدیم

415 بازدید | 27 پست

بچه ها ما خیلی وضع مالی مون بد شده قبلا اصلا اینجوری نبودیم نمیدونم همه همینن یا فقط ما انقد بدبختیم؟

تو خونه مون نیم کیسه برنج داریم اونم مامانم میگه درست نکن بزار مهمون میاد.

هرروز با غذاهای چرت و پرت سر میکنیم بخدا موندم دیگه چی درست کنم بدون برنج واقعا فقط رو با تمام وجودم دارم حس میکنم خیلی گرون شده همه چی از کجا بیاریم بخریم بخوریم حداقل؟🥺

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

متاسفانه سفره ها كوچيك شده. همه دارن با احتياط خرج ميكنن. ولي نگران نباش. خدا رزاقه. عوض كه نشده. 

اسلام به ذات خود ندارد عيبي،هر عيب كه هست از مسلماني ماست. اگر سوال شرعي داري حتما زنگ بزن حرم امام رضا(ع). ٠٥١٣٢٠٢٠

ترکیدیم هممون. ما هم نسبت به پارسال خیلی بدتر شدیم. دیگه موندم چکار باید کرد

انقدر بدم میاد هرچی میشه هی نی نی یارو صدا میکنید. متنفرررررم. گزارش زن های همیشه در صحنه هم دلم میخواد تک تیر بزنم بهشون

یعنی چی بزار مهمون میاد کی واجب تر از خودتون مهمون تو خونه خودش میخوره 

بعدم وقتی شرایط مهمونی نی مهمون نیاد یا اومد هرچی در دسترس بود بخوره 

ما الان دیگ مهمونی نمیدیم چون گرونیه هر مهمونی چندین میلیون در میاد میگم کی واجب تر از خودم این پولو خرج ورد خوراک خودمون میکنیم

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️

اوضاع برای همه سخت شده حالا شاید شدتش فقط فرق کنهاشکال نداره اتفاقا کم خوردن خیلی خوبه

چه خوبی داره خواهر ما هممون فوق العاده لاغریم حتی ذخیره چربی هم نداریم ک بگیم عیب نداره لاغر میشیم کلا کمبود ویتامین گرفتیم همه درد و مرضا یکی یکی سرمون میاد

یعنی چی بزار مهمون میاد کی واجب تر از خودتون مهمون تو خونه خودش میخوره بعدم وقتی شرایط مهمونی نی مهم ...

بعضی مهمونا نمی فهمن 

ما خودمونم هیچ جا نمیرم 

مگه مراسمی باشه دعوت کنن 

ولی هستن کسایی که بی دعوت و پرو پرو میان تو این گرونی

واقعا آدم میمونه🥺

امیدت بخدا باشه اون هست. من همش ازش میخوام کمکم کنه راهی برامون باز کنه. به فکر درآمدزایی بیشتر آدم باید باشه

انقدر بدم میاد هرچی میشه هی نی نی یارو صدا میکنید. متنفرررررم. گزارش زن های همیشه در صحنه هم دلم میخواد تک تیر بزنم بهشون
برای همه هست گلم خدا کمکمون کنه

واقعا خدا کمکمون کنه والا من تو جامعه دیدم همه میگن اره خیلی گرونه ولی چاره چیه باید بخریم بخوریم دیگه

دور وریا میبینم صد کیلویی برنج میخرن گوسفند میکشن خرج شکمشونو خوب خرج میکنن فقط ما انگار باید با سیلی صورتمونو سرخ نگه داریم...

2829
2828

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

سلام سلام

ziba_jooni | 6 ساعت پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز