2777
2789
عنوان

چرا بعضیا اینطوین

196 بازدید | 18 پست

چرا بعضیا اینطورین. به خاطر اینکه تویه. تاپیکی. گفتم. بچه شما. زنجیر پاره کرده  گفتن عقده ای. ترشیدع؟

😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جفتتون بد حرف زدید

اخه. به من. میگه. هرجایی 

😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم
یسریا بی جنبه ان

خیلی  من. بچه. خودمم باشه. همینطوری. میگم. به. من  گفت. تو‌عقده شوهر. داری. و‌بچه.  گفتن. فشار. رو تو‌هست. برای. ازدواج. در صورتی. که. تو‌خانواده ما. اینطوری. نیست.  و کسی به. ازدواج. گیر. نمیدع

حرف توعم بد بوده دیگه انگار به بچش گفتی حیوون

پسر عزیزم❤️ تمام سختی هارو به جون میخرم تا تو سالم و سلامت باشی تو تمام امید و انگیزه من برا زندگی کردنی خیلیییی دوستت دارم امیدوارم وقتی بزرگ شدی تو هم منو دوست داشته باشی

حرف بدی زدن ولی حرف شما هم مودبانه نیست

اخه با هرکسی. مثل خودش. برخورد. میشه. کسی. که توانایی. تربیت بچه رو‌نداره  باید همچین. برخوردی هم باهاش بشه

حرف توعم بد بوده دیگه انگار به بچش گفتی حیوون

خوب. حیوننه. و اسب. و. ادم. ندیده!

اخه با هرکسی. مثل خودش. برخورد. میشه. کسی. که توانایی. تربیت بچه رو‌نداره باید همچین. برخوردی هم با ...

من مثل شما فکر نمیکنم 

هویت فردی ام مهمه 

اگر قرار باشه یا هر فردی ادب آدم تغییر کنه پس چه فرقی با آیینه داره

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

من مثل شما فکر نمیکنم هویت فردی ام مهمه اگر قرار باشه یا هر فردی ادب آدم تغییر کنه پس چه فرقی با آیی ...

اره. خوب اینم.  درسته