2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

گیتار متفرقه نگیر چون وقتی استاندارد نباشه اذیت میشی و کلا زده میشی

یاماها گزینه‌های اقتصادی فوق‌العاده‌ای داشت که البته بخاطر دلار دیگه اقتصادی نیست زیاد

ولی خب استاندارد و باکیفیته

اگه جدی میخوای یاد بگیری یاماها

اگه نه برندهای متفرقه

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

گیتار متفرقه نگیر چون وقتی استاندارد نباشه اذیت میشی و کلا زده میشییاماها گزینه‌های اقتصادی فوق‌العا ...

یاماها ارزونترینشم که بگیریم اوکی هست؟

من از نی نی سایتی ها چیز یادگرفتم... اینجا برای من مفید بود ....اقایون لطفا درخواست دوستی ندید

یاماها ارزونترینشم که بگیریم اوکی هست؟

یاماهای اصل اندونزی تو دسته کلاسیک ارزون‌ترینش C40 هستش که بالای ده دوازده تومنه فکر می‌کنم

آکوستیک هم مدل f310 که اونم ۱۷ ایناست

بقیه یاماهایی که تو سایت‌ها زدن دو میلیون و پنج میلیون اصل نیست

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

یاماهای اصل اندونزی تو دسته کلاسیک ارزون‌ترینش C40 هستش که بالای ده دوازده تومنه فکر می‌کنمآکوستیک ه ...

مرسی 

شما یاد دارین؟

من از نی نی سایتی ها چیز یادگرفتم... اینجا برای من مفید بود ....اقایون لطفا درخواست دوستی ندید

مرسی شما یاد دارین؟

فدات🩷

یه کم بلدم

فرصت نشد درست بشینم یاد بگیرم، فعلا یه دوره خریدم و چند جلسه کار کردم

مرسی شما یاد دارین؟

فدات🩷

یه کم بلدم

مرسی شما یاد دارین؟

فدات🩷

یه کم بلدم