baharayda مدیر استارتر عضویت: 1402/09/08 تعداد پست: 42 عنوان بارداری و قندخون 37 بازدید | 4 پست سلام ازمایش دادم قند خونم 100 بود ماما گفته چون بارداری باید تا 90 برسه دوهفته بهم فرصت داده قندم بیارم پایین الان یه هفتست هیچ قند مصنوعی نمیخورم ولی بی حال شدم. شنیدم کلاهک بادمجون خوبه ولی برای بارداری ضرر نداره؟ 1404/08/26 | 18:29 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گلی10 عضویت: 1399/10/17 تعداد پست: 4814 نمیدونم ولی نخور من هم باردارم سر یک هفته قندمو 15تا حدودا اوردم پایین رعایت کن مصنوعی نخور اوکی میشه برایِ اصیل بودن کافی ست که دروغ نگویی، آغازِ اصالتِ خوب همین است که نخواهی چیزی باشی که نیستی.
baharayda مدیر استارتر عضویت: 1402/09/08 تعداد پست: 42 نمیدونم ولی نخور من هم باردارم سر یک هفته قندمو 15تا حدودا اوردم پایین رعایت کن مصنوعی نخور اوکی میش ... شیرینیجات نمیخورم ولی خیلی بی حال شدم انگار انرژی ندارم. غصم گرفت یعنی تا اخر عمر باید رعایت کنم!!!
گلی10 عضویت: 1399/10/17 تعداد پست: 4814 شیرینیجات نمیخورم ولی خیلی بی حال شدم انگار انرژی ندارم. غصم گرفت یعنی تا اخر عمر باید رعایت کنم!!! بخاطر شیرینی نیست بخاطر بارداری بی حالی نه فعلا تا بارداری رعایت کن مصنوعی نخور و وعده هات زیاد کن یجا نخور تا دیابت بارداری نگیری. بعد دیگ حالا درست میشه برایِ اصیل بودن کافی ست که دروغ نگویی، آغازِ اصالتِ خوب همین است که نخواهی چیزی باشی که نیستی.
baharayda مدیر استارتر عضویت: 1402/09/08 تعداد پست: 42 بخاطر شیرینی نیست بخاطر بارداری بی حالی نه فعلا تا بارداری رعایت کن مصنوعی نخور و وعده هات زیاد کن ی ... ممنون از راهنماییت عزیزم😘