2777
2789
عنوان

دکتر کامبیز ایزدپناه😂

276 بازدید | 36 پست

ثابت کرده که چقدر رنگ مو، فرم ابرو و فرم کوتاهی و اصلاح مو، روی چهره اثرگذاره😂😂😂

اگر دوست داشتین، برای روح پدرم و سلامتی مادرم صلوات بفرستین❤️اگر فرستادید بهم بگید تا منم براتون متقابلا جبران کنم:)

زدمش گوگل شبیه دمپایی مسترابه😐

ــ ـ ـ ـ  ـ ـ   ـ . . .  . ــ ـ ــ  ـ ـ    ـ ـ ـ ـ  ـ  ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ  ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ  ـ ـ ـ   ـ ـ ـ ـ .  ‌  ‌من و رفیقم متاهل و مجرد هستیم..   ‌ ‌  ‌‌۲ نفری روی این اکانت هستیم 🫂   ‌ ‌ ((( تاپیکارو باهم قاطی نکنید🚫 )))

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

صافمون کردید با کامبیز

😂😂😂

انقدر که اون کاربر درموردش تاپیک زد، رو مخ منم رفته دیگه😂

اگر دوست داشتین، برای روح پدرم و سلامتی مادرم صلوات بفرستین❤️اگر فرستادید بهم بگید تا منم براتون متقابلا جبران کنم:)

حس میکنم پول داده واسش تاپیک بزنن وگرنه یهو اسمش افتاده دهن همه عجیبه تاپیک بغلی ک ی عاشق دل خسته داره میگه قربون دماغه سوراخ توت فرنگی کامبیز بشم ک واس زنا چشم چرونی میکنه😐😔🥰تازه میگفت قربون چشای هیزت

ازم خواستگاری کن گوزباقالیه لعنتی 🥹🥲من میخوام خانوم خونت شم🥹🩷💋🎀

زدمش گوگل شبیه دمپایی مسترابه😐

وای آره😂

ولی عکس قدیمش با الانش خدایی کلی فرقشه..

همون از این آبیا

😐😐🤣🤣🤣🤣🤣🤣

ــ ـ ـ ـ  ـ ـ   ـ . . .  . ــ ـ ــ  ـ ـ    ـ ـ ـ ـ  ـ  ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ  ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ  ـ ـ ـ   ـ ـ ـ ـ .  ‌  ‌من و رفیقم متاهل و مجرد هستیم..   ‌ ‌  ‌‌۲ نفری روی این اکانت هستیم 🫂   ‌ ‌ ((( تاپیکارو باهم قاطی نکنید🚫 )))

وای آره😂ولی عکس قدیمش با الانش خدایی کلی فرقشه..

خدایی🤣🤣🤣

خودش هیچ عملی ندارهفقط موهاشو کوتاه میکنه

هم اون..

هم صاف کرده، چون تو عکسای قدیمیش حالت وز داره موهاش..

هم رنگ کرده موهاشو

هم ابروهاشو برداشته

در نهایت بهتر شده