2777
2789
وای چه سخت . من سونو ندادم چون پریودم منظمه . پریود شما منظم بود؟ احتمال داره من تنبلی داشته باشم؟&n ...

منم تنبلی داشتم برای اولی سخت حامله شدم.ولی این بار ماه اول اقدام بودم

خدایا هیچ زنی رو با مرگ فرزندش امتحان نکن😭 مامان دوتا فرشته یکی تو آسمون 😭 یکی رو زمین👪

عزیزم چرا دلت شکسته؟؟؟

مادر شدی...

ناراحت نباش.

خوش به حالت...

ان شالله که بچت سالم باشه.

تو الان چیزی رو داری که بعضیا هیجوقت نمیتونن تجربش کنن. خوشحال باش

تو رو خدا لایک نکنید.ممنون.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم چرا دلت شکسته؟؟؟ مادر شدی... ناراحت نباش. خوش به حالت... ان شالله که بچت سالم باشه. تو ال ...

عزیزم پنج ماه پیش سزارین شدم پسرم بعد دو روز پرکشید .نتونستم بیشتر صبر کنم فکر میکردم حامله نمیشم به این راحتی ولی خدا داد میترسم...

خدایا هیچ زنی رو با مرگ فرزندش امتحان نکن😭 مامان دوتا فرشته یکی تو آسمون 😭 یکی رو زمین👪
نه نزدم عزیزم 9 روزه دوفاستونو قطع کردم که امروز بی بی زدم مثبت شد ایشالا قسمت خودت

از روز چهارده میخوردی؟؟؟

الهی هیچ راه نجاتی نداشته باشی                                              وقتی غرق در خوشبختی هستی😍
از روز چهارده میخوردی؟؟؟

از روز 16 پریودی خوردم تا 25 پریودی روزی یه دونه ولی سرساعت بخور

واااااای عزیزم مبارکهههههههههههههههههههههههههههههههههه.واسه منم دعا کن دو هفته دیگه از اینا ببینم😍😍

داستان رو از اول تعریف کنید نه از اون جایی که تحملم تموم شد و مثل خودتون شدم🤞🙂

از روز 16 پریودی خوردم تا 25 پریودی روزی یه دونه ولی سرساعت بخور

چرا تا25؟؟؟من دکترم گفت تا موعدت بخور اگه  پریود شدی دیگه نخور.

الهی هیچ راه نجاتی نداشته باشی                                              وقتی غرق در خوشبختی هستی😍
عزیزم پنج ماه پیش سزارین شدم پسرم بعد دو روز پرکشید .نتونستم بیشتر صبر کنم فکر میکردم حامله نمیشم به ...

الهی فدات بشم من...

عزیز دلم ان شالله که سالم به دنیا میاد و بزرگ شدنش رو میبینی تا ۱۲۰ سال.

تو رو خدا لایک نکنید.ممنون.
چشم عزیزم

عزیزم الان خشک شده

هاله بعد چند دیقه افتاد

نمیدونم اگه به همسرم این رازو بگم ناراحت میشه یا خوشحال؟! ولی تازه وقتی عاشقش شدم که فهمیدم پدر بچم شده،الهی فدای جفتتون بشم فرشته های بی بال من