2777
2789
ای بابا این بی بی هم فقط الکی دلخوش میکنه مارو😔

بخاطر همین بی بی نمیزارم .خورد تو ذوقم

خدایا هیچ زنی رو با مرگ فرزندش امتحان نکن😭 مامان دوتا فرشته یکی تو آسمون 😭 یکی رو زمین👪

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

ان شالله ک حامله ای عزیزم .منم فعلا ترس از عکس رنگی گرفتتم😭گفتی ۱۰ ماه اقدام هستی شما 

نه عزیزم من آذر ماه پسرم رفت تازه بهم اجازه ی بارداری دادن.  اولین ماهیه که دارو مصرف میکنم منظورم امپول hcg هست. راستی شما هرماه فولیکول بالغ داری؟

خدایا هیچ زنی رو با مرگ فرزندش امتحان نکن😭 مامان دوتا فرشته یکی تو آسمون 😭 یکی رو زمین👪
گفتی ۷ تیر پری میشی؟

اره ماه قبل 7 خرداد شدم این ماهم 7 تیر باید بشم

ان شالله ک همین ماه پسرنازت برمیگرده عزیزم غصه نخور 

انشالله برای هردومون زود برگردن 

[QUOTE=62642024]ن ماه ۳۱ روزه ۶ تیر میشی ک ان شالله نمیشی😁 حامله میشی نی نی میاری گلم[/QUاره راست میگی. سارا جان دکترت نگفت چند روز بعد hcg پریود باید بیاد.؟ خیلی به این ماه امید دارم دوتافولیکول خوب داشتم اگه نشه   

[QUOTE=62642024]ن ماه ۳۱ روزه ۶ تیر میشی ک ان شالله نمیشی😁 حامله میشی نی نی میاری گلم[/QUاره راست م ...

نگران نباش عزیزم ان شالله ک حامله ای خدای نکردا هم نشد ماه بعدش اصلاااا خودتو ادیت نکن منم بعد۴۰ روز ک خونریربم تموم شد اصلا جلوگیری نکردم همش فکرمیکردم ماه اول حامله میشم ولی نشدم دیگه منم از انتظار خستم ولی سپردم ب خودش مبگم شد شد اگرم قراره من بچه دار نشم دل بستم ب کرم خودت و منتظر لطفت میمونم

نگران نباش عزیزم ان شالله ک حامله ای خدای نکردا هم نشد ماه بعدش اصلاااا خودتو ادیت نکن منم بعد۴۰ روز ...

همه چی دست خداست سارا جون ولی امیدمون به خداست ما یه بار حامله شدیم خیلی راحت.مطمینن بازم میشیم فقط زمان لازم داریم ولی ما چون بچه هامونو از دست دادیم بی قرار شدیم