2777
2789

یه خلاصه میگم لطفا راهنماییم کنین خواهرانه 

بخاطر ورشکستگی مالی شرایط سختی داریم یعنی هرچی شوهرم کار می‌کنه مستقیم واسه طلب‌کارا میریزیم مجبوریم از خیلی خرجا بزنیم حسابای شوهرم مسدوده و صاحب کارش مستقیم میزنه به کارت من منم با گوشی انتقال میدم واسه بدهیا و اینم بگم طلبکارا نمیدونن ما کدوم شهریم منم واسه خانواده شوهر میریزم اونا براشون میزنن. با اینکه من از خیلی از خرجامیزنم ولی شوهرم انگار نه انگار مثلا یه روز در میون بسته اینترنت میگیره فیلم زیاد میبینه، هر روز قهوه میخوره هر روز سر کار خوراکی مثلا گشنه میشه میگم یه نون بگیر با ی تخم مرغی عسلی چیزی بخور ولی میره کیک میخوره از این گرونا

بخدا حالم سر این قضیه بده من خیلی چیزارو صرفه میکنم ولی اونو باهاش حرف میزنم میگه باشه اره حق با توعه راس میگی ولی روز بعد انگار نه انگار الان دلم میخواس باهاش دعوا کنم ولی نمیخوام سر این قضیه ها دعوا کنم که از ترس اینکه اوقاتمون تلخ میشع نخوره میخوام خودش اینارو بفهمه بخدا بریدم دیگه همش ولخرجی سر همین ولخرجی ها زندگیمونو به فنا داد😭😭

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خودت یه چیزای ساده ای آماده کن برای سرکارش 

در عصری که همه دنبال تنوع اند...من عاشقانه دنبال تکرار توام! تکرار دوست داشتنی من، تکرار میکنم تکرار میکنم دوستت دارم.🫀❤️    متاهل و متعهد،درخواست دوستی به هیچ عنوان پذیرفته نمیشود! کاربر تازه وارد نیستم دوستان چندین ساله خواننده ی خاموش بودم و خیلی هاتون رو میشناسم😊

ی چیزی بگم شما خیلی خانم خوب و سازگاری هستیدولی همسرت اگر تایم خالی فیلم میبینه شاید میخواد ذهنش درگ ...

اره من خیلی واقعا سازگارم هیچکدوم از خانواده ها فک نمیکرد من تا این حد بسازم ولی آخه چیکارش کنم شوهرمو 

دوس دارم خودش بدهیارو بریزه من توجهی نکنم ولی نمیشه چون به گوشی من وصله و پدر شوهرم به من زنگ میزنن واسه پول بخدا این قضیه اعصاب نذاشته برام

اره من خیلی واقعا سازگارم هیچکدوم از خانواده ها فک نمیکرد من تا این حد بسازم ولی آخه چیکارش کنم شوهر ...

این روزها میگذره و میره 

شما ک اینقدر خانم و بزرگواری دیگه برا ی بسته نت و خوراکی سخت نگیر بهش 

اون داره تو وجودش به خودش حال خوب میده .

ذکر استغفار هم زیاد بگو تا روزی تون زیادتر بشه و زودتر مشکلاتتون حل بشه 

جسارتا چقدر بدهی دارید؟

لطفا لایک نکنید .