2777
2789
عنوان

پارک دوبل

52 بازدید | 3 پست

سلام بچه ها من توی آزمون شهر ۳ بار پارک دوبل رد شدم حالم خیلییی بده نمیدونم چیکار کنم

دیگ توان دوباره رفتن ندارم ماشین سرهنگ پراید و ماشین پارک شده تیبا۱ هستش امروز نفر قبلی من کلا کج پارک کرده بود ب من گفت برو جلو صاف کن من جلو رفتم صاف کردم اومدم عقب حس کردم ک ماشین فاصلش زیاده ولی گفت نه خوبه من از روش این رفتم که اینه بغل وسط ماشین درجا قفل سمت راست بعدش ک انتهای ماشین رسید به وسط شیشه شاگرد قفل ب چپ ولی فاصلم بیشتراز ۵۰ متر شد و انداخت مشکلم چی بود؟

به خاطر همون که فتصلت با ماشین بغلی زیاد بوده. وقتی میبینی نمیتونی بزنی باید به افسر اصرار میکردی میگفتی فاصلم خوب نیست نمیتونم بزنم. اینی که افسر میگه نه خوبه مگه اون میخواد بزنه. هرجایی احساس کردی نمیتونی بزنی بهشون بگو. وسط اون همه استرس تازه باید گندکاری نفر قبلی رو درست کنی

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

بهترین روشی ک من یاد گرفتم اینه 

ماشینو میبری جلوی ماشین جلویی تا جایی ک اینش سمت صندلی شاگرد نزدیکش باشه بعد دنده عقب میگیری تا بتونی تو شیشه صندلی عقب ببینی بعد فرمونو کلا میگیری کلا سمت شاگرد میری تا جایی ک چراق عقبو ببینی بعد فرمونی کلا  کلا میبری سمت بیرون خیلی اشونه