2821
2789
عنوان

رژیم سوپ

101 بازدید | 11 پست

بچه ها میخوام  از فردا رژیم سوپ بگیرم به مدت ۴ روز ، هر روز تجربمو اینجا آپدیت میکنم.

کاملا واقفم به اینکه این رژیم تک بعدیه و برای بدن ممکنه خوب نباشه ولی چون تایم کوتاه میخوام بگیرم فکر نکنم بد باشه برای بهبود سیستم گوارشم و دو سه کیلو هم اگه شد کم کنم

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

دو سه کیلو تو چهار روز کم نمیشه بلکه آب بدنت کم میشه چربی جون سخت تر از این حرفاست

میدونم ولی به لحاظ روانی لازم دارم ذهنم وزن زیر ۸۵ کیلو رو ببینه تا انگیزه بگیرم برای ادامه

سوپم کالری بالایی داره ی لیوان ۱۵۰ کالریه که میتونی بجاش کلی چیز بخوری منم خیلی از این چالشا رفتم فقط اب بدن کم میشه یبوست میشی همین من رژیم سیب گرفتم ۳ روز ی کیلو کم کردم فرداش رفتم رو ترازو دیدم همونه اب بدنم کم شده بوده که با اولین وعده برگشته

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 
سوپم کالری بالایی داره ی لیوان ۱۵۰ کالریه که میتونی بجاش کلی چیز بخوری منم خیلی از این چالشا رفتم فق ...

من سوپ نیمه آماده میگیرم و توش سینه مرغ آب پز شده ،قارچ پخته شده و سبزی جعفری تازه میریزم و هر وعده حدود یک لیوان بخورم کالری  سه وعده میشه به طور کلی ۴۵۰ تا . حدود ۴ تا ۶ لیوان آب هم میخورم .

من سوپ نیمه آماده میگیرم و توش سینه مرغ آب پز شده ،قارچ پخته شده و سبزی جعفری تازه میریزم و هر وعده ...

اگه خواستی برای لاغری بهت کمک میکنم 🩷من خودم این راه در از فراز و نشیب رو‌رفتم