2777
2789
عنوان

فولیکول سایز۲۵

1476 بازدید | 20 پست

دوستای گلم فولیکولم ۲۵ بود امروز،دکتره گفت نمی‌خواد اچ سی جی بزنی بذارخودش ازادشه،بنظرتون درست گفته؟ میترسم بشه کیست

مــن،دلم روشن است...خــدا هنوز دوستمــان دارد ⁦♥️⁩🙃⁩

نمیشه عزیزم ۲۵ خوبه ماشاالا...اگه تخمدونات کلفت نباشه رد میشه و ازاد میشه

یه روزی یه مامان کوچولویی تصمیم میگیره نی نی دار شه وقتی نی نی دار میشه و میره سونوگرافی میبینه دوتا نی نی داره  خدایا شکرت تو ۱۷ سالگی مامان دوتا کوچولو شدم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیشه عزیزم ۲۵ خوبه ماشاالا...اگه تخمدونات کلفت نباشه رد میشه و ازاد میشه

ضخامت آندومتر هم ۱۱ بود،فدای شما بشم من خداکنه این ماه بشه

ضخامت آندومتر هم ۱۱ بود،فدای شما بشم من خداکنه این ماه بشه

ڝحامت بالا باشه خوبه به معنی اینکه رحم برای نگه داری جنین مناسبه قربونت بشم انشاالله امیدت به خدا

یه روزی یه مامان کوچولویی تصمیم میگیره نی نی دار شه وقتی نی نی دار میشه و میره سونوگرافی میبینه دوتا نی نی داره  خدایا شکرت تو ۱۷ سالگی مامان دوتا کوچولو شدم 
ڝحامت بالا باشه خوبه به معنی اینکه رحم برای نگه داری جنین مناسبه قربونت بشم انشاالله امیدت به خدا

زنده باشی،ممنونم،فقط انرژی مثبت گرفتم ازتون،شما با فولی چندباردارشدین؟

بحق حضرت فاطمه زهرا بارداربشی گلم،دارومیخوری و فولیکول نداری؟

دوماه لتروزول خوردم اما بازم فولیکول نداشتم...حالا شروع کردم دارو گیاهی میخورم....میگم احتمالش هست روز سیزدهم که رفتم سونو و گفته فولیکول نداری بعد از روز سیزدهم فولیکول داشته باشم و رشد کنه روزای اخر قبل از پریودم باردار بشم؟؟

دوماه لتروزول خوردم اما بازم فولیکول نداشتم...حالا شروع کردم دارو گیاهی میخورم....میگم احتمالش هست ر ...

هرچیزی ممکنه گلم اصلا ناامیدنباش،خیلیا بودن گفتن یه روز قبل پریودی باردارشدن،بنظرم همش احتماله

زنده باشی،ممنونم،فقط انرژی مثبت گرفتم ازتون،شما با فولی چندباردارشدین؟

قربون تو عزیزم من ۱۸ بود دوتا

بحق حضرت فاطمه زهرا بارداربشی گلم،دارومیخوری و فولیکول نداری؟

من دارو میخورم و فولیکول بالغ ندارم . میدونی بخاطر چیه ؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
دوماه لتروزول خوردم اما بازم فولیکول نداشتم...حالا شروع کردم دارو گیاهی میخورم....میگم احتمالش هست ر ...

منم با دارو و آمپول بازم فولیکولم رشد نمیکنه

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
سلام فولیکول های من خیلی کوچیکه واقعا نمیدونم چیکار کنم دیگه ناامیدم شدم کسی هست با فولیکول کوچیک با ...

حتی بادارو هم کوچیکن؟