2777
2789
عنوان

قبولی فرهنگیان فقط توی پنج ماه

223 بازدید | 21 پست

به نظرتون به صورت منطقی اگه یه نفر از صفر صفر روزی حداقل حداقل دوازده ساعت مفید درس بخونه میتونه فرهنگیان از رشته انسانی قبول بشه یا خیلی غیر منطقیه 

فقط 41 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من سه ماه خوندم ترازم ۸۸۰۰ شد🎀ولی از تجربی رفته بودم ب انسانی

وای منم دقیقااااااا تجربی بودم میخام انسانی شرکت کنم 

روزی چند ساعت میخوندی به صورت مفید؟ حذفیات داشتی؟ اصلا پیش زمینه ای نداشتی تا قبل اون سه ماه برای دروس انسانی؟ 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
وای منم دقیقااااااا تجربی بودم میخام انسانی شرکت کنم روزی چند ساعت میخوندی به صورت مفید؟ حذفیات داشت ...

نه هیچی از انسانی نمیدونستم .خودم برنامه ریختم دقیقا روزی ۷.۳۰ میخوندم قلمچیم ثبت نام کردم 

آه له له له آه له لاس

نه هیچی از انسانی نمیدونستم .خودم برنامه ریختم دقیقا روزی ۷.۳۰ میخوندم قلمچیم ثبت نام کردم

ببخشید خیلی سوال میپرسم اگه دوست داشتی جواب بده ممنونم ❤️❤️

قلم چی خب خیلییییی جلو بوده چجوری تونستی خودتو رسوندی بهش  منظورت آزمون های جمع بندیه؟ 

فرهنگیان قبول شدی درسته؟ 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شاید باورت نشه ولی من دو روز قبل از کنکور فرهنگیان خوندم و قبول شدم ولی دعوت نشدم به مصاحبه شهرمون درخواست کننده زیاد داشت و برای دبستان قبول می کردن که من نزدم دبستان رو

مسخرم میکنی؟ 😂🗿

نه به جون خودم راس می گم به هر کی می گم باور نمی کنه تا قبولیم رو نشون می دم بش🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️ببین آزمونش رو برای خودت غول نکن چیز خاصی هم نیس سخت هم نیس حفظیاش رو بخون قشنگ اوکی ای ولی هوشش رو کار کن زیاد با این حال امسال که خیلی چرت بود

نه به جون خودم راس می گم به هر کی می گم باور نمی کنه تا قبولیم رو نشون می دم بش🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️ ...

ترازم۸۷۰۰شد که برای شهر من پایین تر از حد بقیه بود اگه تو شهر کوچیکی بدون قبولیت اوکیه

ببخشید خیلی سوال میپرسم اگه دوست داشتی جواب بده ممنونم ❤️❤️قلم چی خب خیلییییی جلو بوده چجوری تونستی ...

خواهش میکنم گل. من سال ۴۰۲ انسانی رفتم اون سال دی ماه هم کنکور برگزار میشد. یادمه از اوایل آبان خوندم .ب شدت فشرده بود برنامه‌قلمچی .من بیشتر‌تمرکزم رو مرور بود و هرچی خوندم رو خوب خوندم. مثلا از ادبیات انسانیا هیچی بارم نبود😂مفاعیل و اینا...کلا ادبیات رو فقط قسمتای قابل فهم رو خوندم.  ریاضی شونم آسونه یکم تست بزنی حله....نه من اونسال با اینکه ترازم و همه چی عالی بود ولی نرفتم.امسال پزشکی آوردم 

آه له له له آه له لاس

نه به جون خودم راس می گم به هر کی می گم باور نمی کنه تا قبولیم رو نشون می دم بش🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️ ...

دقیقا من درکت میکنم.چون بنظرم فرهنگیان رو میشه تو دوسه ماه جمع کرد

آه له له له آه له لاس

دقیقا من درکت میکنم.چون بنظرم فرهنگیان رو میشه تو دوسه ماه جمع کرد

اینکه می گم دو روز به بدون خواب خوندم منبع هاشو هیچکی باور نمی کنه دیگ فرهنگیان چیه که دروغ بگم براش🤦🏼‍♀️😐