2777
2789
عنوان

رشتم گرافیکه

96 بازدید | 23 پست

بنظرم رشته خیلی سختیه همش باید خلاقیت به خرج بدی من الان ترم سه هستم کلی خرج کردم تا درسامو پاس کنم مخصوصا سیستمیا چقد استرس کشیدم که پاس بشم خسته شدم از اینکه باید کلی برنامه ادوبی بلد باشم ولی بلد نیستم یادگیرشم کار راحتی نیست دلم میخواد تموم بشه این کاردانیم اصلا دلم نمیخواد لیسانسم گرافیک باشه مخصوصا که نه فتوشاپ بلدم نه کامل ایلستریتور نه ایندیزاین نه افکتر افکت بعد باید تری دی یاد بگیرم ماشاالله یکی دو تا نیست البته اصلیا فعلا فتوشاپ وایلستریتوره بعدم یه استاد سمی دارم اسیرم باهاش منتظره ردم کنه همش مجبورم کارشو بدم بیرون تا برام درست کنن چون خیلی حرفه ای میخواد منم که بلد نیستم مجبورم به کسی بسپارم کلی هزینه کنم کسی هست اینجوری باشه حس میکنم من فقط نا واردم دانشگاه ما هم خیلی سخت میگیرن یه استاد داریم که همش مقایسه میکنه کارارو باهم امروز براش فرستادم کلی ایراد گفت بعد بهم گفت نسبت به بقیه خیلی داغونه با این زن از رشتم زده شدم بنظرتون چیکار کنم چرا هیچ استاد دیگه ای غیره این نیست؟؟ من چرا باید همش بیوفتم با این خانم؟ چرا باید اینقد بهم استرس بده؟ متنفرم از کلاس آخر چهارشنبه انگار ذغال داغ میریزن روم خدا لعنتش نکنه ولی در عوض بعضی استاد ها خیلی خوبن کلی بهت امید وانگیزه میدن 

با علاقه رشته ات رو انتخاب نکردی ؟ 

اگه علاقه داشته باشی میشینی ایلستیتور و ایندیزاین و فتوشاپ رو یاد میگیری . 

چون با بلد بودن اینها خیلی راحت میتونی مشغول به کار هم بشی .

نمیشه بدون تلاش و هیچ کاری نکردن و هیچی یاد نگرفتن انتظار موفقیت داشت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم گرافیک بودم تو دیپلم دانشگاه هم قبول شدم نرفتم بعد ده سال به رشته دیگه ای ادامه دادم گرافیک جای بی هنرا نیس حتماااا باید استعداد فراوانی  داشته باشی تا کی میخوای بدی بیرون درس کنن

عزیزم حتما رشته ت رو تطبیق بده کسی که تو گرافیک استعداد ندارع اشتباهه محصض ادامه دادنش

اخه میدونی من هنرستان نرفتم ودیپلم غیر حضوری گرافیک رایانه گرفتم 🥲بخاطر همین هیچی بلد نیستم البته حس میکنم خیلی علاقم ندارم نمیدونم 

با علاقه رشته ات رو انتخاب نکردی ؟ اگه علاقه داشته باشی میشینی ایلستیتور و ایندیزاین و فتوشاپ رو یاد ...

خب میدونی خیلی سخته هم زمان هم دانشگاه بری هم خوایگاهی باشی بشینی یاد بگیری کلی درس داری کلی کار یاد گرفتن از صفر وپایه خیلی وقت میبره البته یادگیری نباید به دانشگاه وقف بشه چون تموم میشه میره تو میمونی و مهارت هایی که داری 

منم گرافیک بودم تو دیپلم دانشگاه هم قبول شدم نرفتم بعد ده سال به رشته دیگه ای ادامه دادم گرافیک جای ...

خب همه رو نمیدم تا اونجایی که خودم میتونم درست میکنم وقتی دیگه ببینم نمیتونم اونجوری که استادم میخواد انجام بدم مجبورم بدم بیرون انجام بدن وگرنه مشروط میشم 

خب میدونی خیلی سخته هم زمان هم دانشگاه بری هم خوایگاهی باشی بشینی یاد بگیری کلی درس داری کلی کار یاد ...

منم همینو میگم . 

اگه علاقه داشته باشی و این نرم افزار ها رو یاد بگیری بعد تمکم شدن دانشگاه یه حرفی برای گفتن داری.

خب همه رو نمیدم تا اونجایی که خودم میتونم درست میکنم وقتی دیگه ببینم نمیتونم اونجوری که استادم میخوا ...

بنظرم شما علاقه نداری و رشته گرافیک ۹۹درصدش علاقس مگه نه ر...ی..د... میشه

اینطوری هم از درس زده میشی هم افسرده میشی حتما تطبیق رشته بده

اتفاقا چقد استرس میکشم چقد حالم بد میشه چقد اعتماد به نفسم میاد پایین چقد تحقیر میشم چرا چون هنوز یاد گرفتم مبتدیم انگار واسه دانشگاه ما باید حرفه ای باشی من اصلا تجربه ندارم کار با سیستم تو هنرستان من حس میکنم علاقه واقعیم نیست چون تایم زیادی داشتم واسه یاد گرفتن برنامه ها ولی لپ تاپ نداشتم  

منم همینو میگم . اگه علاقه داشته باشی و این نرم افزار ها رو یاد بگیری بعد تمکم شدن دانشگاه یه حرفی ب ...

آره خو دوست دارم یاد بگیرم لوگو بزنم چاپ دستی و... ولی خب دانشگاه مثل زندانه برام مخصوصا خوابگاهیم خیلی نمیتونم کاری کنم  

بنظرم شما علاقه نداری و رشته گرافیک ۹۹درصدش علاقس مگه نه ر...ی..د... میشه

خب الان من چه رشته ای برم؟ چون همه رشته ها سختیا خودشو داره من حوصله ریاضی ندارم، حوصله خوندن ادبیات ندارم، حوصله حفظیات ندارم اینام هست بعدم من فنی حرفه ای هستم 

حرف اول و آخرم ...شما تطبیق رشته بده بازم خودت میدونی

گاهی دوست دارم کارمند بانک بشم، گاهی دوست دارم مدیریت بخونم اگه بخوام اینارو بخونم باید برم دانشگاه آزاد چون دولتیا باید کنکور بدم ودیپلم ریاضی یا انسانی بگیرم خیلی دردسر داره