asal_khanum84 مدیر عضویت: 1402/07/19 تعداد پست: 7192 عنوان اونایی که پیگیر من بودید همه چی تموم شد 😭😭😭 | مشاهده متن کامل بحث + 6307 بازدید | 99 پست امروز قلبمو شکوند چند روز بود نمیخواستم تاپیک بزنم ازش دوری میکردم امروز بهم گفت برای یه کار فرهنگی با دوستم بریم پیشش ولی ما منتظرش بودیم روش نمیشد بیاد تنها و هرچی منتظر بودیم رفتن حالا اینو گفت عکسشو میذارم دیگه جوابشو ندادم میخواسته با من حرف بزنه از اینکه با دخترای دیگه هماهنگی کنه خوشش نمیاد ولی اینجوری هم گند زد به همه چی 1404/08/26 | 14:54 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
simaybarlas عضویت: 1404/01/20 تعداد پست: 328 ببخشید مرسی یکم بیشتر توضیح میدی عزیرم 🥲 🍀از پاهاییکه نمیتوانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که میخواستند در پیری توبه کنند...🍀آسمان من به ستاره ای به نام پسرم روشنه ✨R
مختصرومفید عضویت: 1403/05/04 تعداد پست: 296 عسل جان الان اینکه اون رفت با یکی دگ حرف زد چیو نشون میده اخه؟ من در جریان تاپیکات هستم ولی نمیفهمم واقعا
beauti3_ عضویت: 1402/10/19 تعداد پست: 35267 بابا چی میگی اونو نمیخواد که ولی اره قصدم همینه الان از پیامش ناراحت شدی؟ .میشه برای امام زمان یه صلوات بفرستی❣️
beauti3_ عضویت: 1402/10/19 تعداد پست: 35267 عسل جان الان اینکه اون رفت با یکی دگ حرف زد چیو نشون میده اخه؟ من در جریان تاپیکات هستم ولی نمیفهمم ... منم گیج شدم 😂 .میشه برای امام زمان یه صلوات بفرستی❣️
asal_khanum84 مدیر استارتر عضویت: 1402/07/19 تعداد پست: 7192 عسل جان الان اینکه اون رفت با یکی دگ حرف زد چیو نشون میده اخه؟ من در جریان تاپیکات هستم ولی نمیفهمم ... بابا اونو نمیخواد کههه همکلاسیم منتظر من بود برم باهاش حرف بزنم منم دیدم هیچی نمیگه رفتم از دانشگاه بعد رفتنم دختره میره باهاشون صحبت میکنه ناراحته چرا من نرفتم
مختصرومفید عضویت: 1403/05/04 تعداد پست: 296 بابا اونو نمیخواد کههه همکلاسیم منتظر من بود برم باهاش حرف بزنم منم دیدم هیچی نمیگه رفتم از دانشگاه ... میشه حداقل تو ازین فازا بیای بیرون؟میدونم مقیدی ولی وقتی قراره حرف بزنید خب این معطل کردنه فقط نشون میده تو خیلی کراشی روش و جالب نیسباهاش عادی رفتار کن حرف بزن باهاشخیلی ام جدی ازین فاز خجالت طور بیا بیرون بنظرم
asal_khanum84 مدیر استارتر عضویت: 1402/07/19 تعداد پست: 7192 میشه حداقل تو ازین فازا بیای بیرون؟میدونم مقیدی ولی وقتی قراره حرف بزنید خب این معطل کردنه فقط نشون ... بابا اون معطل کرد نه من من منتظر بودم اونه که باید صدام میکرد و کار داشت بین کلی پسر من برم یه کاره چی بگم بهش
۱۹۵۳ عضویت: 1401/05/26 تعداد پست: 639 این کاربر درست میگه،عادی رفتار کن از فاز کمرویی وخجالت بیا بیرون اگه باهاش کار داری یا کار داره اون نمیاد شما برو صحبت کن ،الانم دیگه کم محلی کن تا خودش بیاد طرفت دیگه ناز نکنه شما بری بگی چیکار داشتی،بعدم بهش میگفتی وقتی میگی باهاتون کار دارم خب بیا حرفتو بزن چرا اینطوری میکنی
۱۹۵۳ عضویت: 1401/05/26 تعداد پست: 639 یمدت کم محلی کن بزار حساب کار دستش بیاد بفهمه اگه کاری داره که باید بیاد جلو حرفشو بزنه این قایم بازیا چیه دیگه
asal_khanum84 مدیر استارتر عضویت: 1402/07/19 تعداد پست: 7192 این کاربر درست میگه،عادی رفتار کن از فاز کمرویی وخجالت بیا بیرون اگه باهاش کار داری یا کار داره اون ... گفتم بهش ولی خیلی تند حرف زد هیچ وقت ادم اینجوری نبود نمیدونم چیشده انقدر بهش فشار اورده
asal_khanum84 مدیر استارتر عضویت: 1402/07/19 تعداد پست: 7192 یمدت کم محلی کن بزار حساب کار دستش بیاد بفهمه اگه کاری داره که باید بیاد جلو حرفشو بزنه این قایم باز ... واقعا خستم دیگه
نوردخت1371 عضویت: 1401/05/25 تعداد پست: 1624 واقعا خستم دیگه سلام عسل خوبی دخترحالا چرا فاز شکست عشقی گرفتیمگه چیزی بوده که بخاد تموم بشه ولش کن بابا بهتر یه ذره خودتو بگیر یه ذره دوری کن بزار اون دنبالت باشهبهترین کار رو کردی رفتی تازه طلب کارم هستبهتر جوابشو ندادی بزار یه ذره به خودش بیاد
asal_khanum84 مدیر استارتر عضویت: 1402/07/19 تعداد پست: 7192 سلام عسل خوبی دخترحالا چرا فاز شکست عشقی گرفتیمگه چیزی بوده که بخاد تموم بشه ولش کن بابا بهتر یه ذر ... سلام مرسی این ادم جرئت نداشت به من چیزی بگه تو عصبانی ترین حالتشم با بقیه اینجوری حرف نمیزد هیچ وقت اون وقت منی که مثلا براش مهمم اینجوری کرد باهاماره من حسابشو میرسم از اینام که بد بهم برمیخوره زیادی خوش اخلاق بودم توهم زدن
ونزدی_مهربون عضویت: 1404/05/23 تعداد پست: 2320 سلام مرسی این ادم جرئت نداشت به من چیزی بگه تو عصبانی ترین حالتشم با بقیه اینجوری حرف نمیزد هیچ وقت ... حاجی هر چقدر هم مذهبی ک فلان باشه اگه دوستت داشته باشه میاد میگه بت ازین غیرمستقیما و قایم موشک بازی نداره ک زندگی میگن برای زنده هاست اما...
asal_khanum84 مدیر استارتر عضویت: 1402/07/19 تعداد پست: 7192 حاجی هر چقدر هم مذهبی ک فلان باشه اگه دوستت داشته باشه میاد میگه بت ازین غیرمستقیما و قایم موشک بازی ... اخه دوست داشتن ؟ادم با کسی که دوستش داره اینجوری حرف میزنه ما الان دعوا داریم تا چیزای دیگه