2777
2789
عنوان

دوباره شروع شد😞

1307 بازدید | 88 پست

از این زندگی خسته شدم

برای منو برادرم جادو میگیرن 

تمدید می کنن

چند وقت یه بار علائم شدت میگیره

زمین گیر شدیم نمیتونم قدم برداریم 

ما فکر کردیم تلاش کنیم زرنگ باشیم زندگیمون بهتره

حسادت ها زیاد شد 

شروع کردن زمین زدن ما

دیگه قلبم درد گرفته.....😭

قرآن خوندیم چله گرفتیم غسل ها انجام دادیم نماز های خاص خوندیم صوت بقره پخش کردیم بارها بارها

پاکسازی خونه انجام دادیم

آیه الکرسی چهارقل حرز همه چی...

واقعا بعد ۲۰ سال دارم میبرم دیگه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

پیشگیری بهتر از درمان است .

خودتون رو در معرض دید نزارید 

حل شد مشکل راه و روش رو عوض کنید 

وقتی به خدا اعتماد کردی . دیگه برای هر چیزی که حکمتش رو نمیدونی باهاش بحث نکن . 

پیش یه عالم و روحانی که آدم درستیه برین. میگن آیت الله بهجت میتونسته باطل کنه.

ولی حدی خدا لعنت کنه همچین آدمایی رو.

برا آرامش دل امام زمان و به آرامش رسیدن دلم یه صلوات میفرستید؟💐‌‌‌ امروز یکم مهر ۱۴۰۴ هست. خدایا برا خودت مینویسم که حلش کنی.من ناتوان و عاجز شدم. خودت حلش کن.

پیشگیری بهتر از درمان است .خودتون رو درگیر معرض دید نزارید حل شد مشکل راه و روش رو عوض کنید

این و واقعا موافقم.

برا آرامش دل امام زمان و به آرامش رسیدن دلم یه صلوات میفرستید؟💐‌‌‌ امروز یکم مهر ۱۴۰۴ هست. خدایا برا خودت مینویسم که حلش کنی.من ناتوان و عاجز شدم. خودت حلش کن.

کی دعا میگیره دعامیگیره که چی بشه

دامادمون میگیره که ما از بین بریم همه چی واسه اونا بشه

خیلی به منو برادرم حسادت میکنه

چون خودش هیچی نبود با دعا کلی پول از پدر و مادرم بالا کشید خونه و ماشین شاسی خرید و مغازه ی پدرشم بالا کشید

شش تا بچه ان همشون مستاجر و بی پول

چه خاله زنک اه کلا قطع رابطه کنید

قدمات نارنجی پاییز من  🍂                                                   من هر ساله بی صبرانه منتظر پاییزم زردا و نارنجیا رو با پام هم بزنم ، لباس قشنگارو از تو گنجه دربیارم ، نم بارون بزنه رو صورتم موقع برگشتن از دانشگاه ، هدفون بزارم تو گوشم قدم بزنم پیادرو با خاطراتش بگم گور بابای دنیا و نامردیاش من پاییز را میپرستم 🧡🍁
ببین ب قبل این فک کن ک ب این چیزا معتقد نبودیببین زندگبت چجور درست میش

معتقد نبودم اون موقع بازم ضربه ها میخوردم و تند تند مریض میشدم و همش شکست آزمون داشتم توی مدرسه 

تازه میفهمم چرا همه تعجب کردن من آزمون وردودی مدرسه نمونه قبول نشدم انقدر درسم خوب بود دوستام تعجب میکردن....