2777
2789
عنوان

گربه چاق

71 بازدید | 10 پست

ی گربه هر سال زمستون میاد بالای پشت بوم، (دوستمه) بهش خیلی زیاد غذا میدم، الان خیلی چاق شده، وزن کردم ۱۵ کیلو شده!!!!!!! وقتی میخوابه ی جوری صدای پشت بوم میاد انگار ی آدم بزرگ افتاده🤣🤣🤣 گربه ها میزننش، چیکار کنم بیارمش خونه؟ خیلی جاقالوووووووو هست وقتی خوابه باید دودستی زور زد تا تکون بخوره خیلی گِرد و چاق شده، ی گربه سیاه میاد اذیتش میکنه،

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوس داشتی میتونی ببری واکسن‌هاشو بزنی بیاری خونت ولی اینو بدون چون به بیرون عادت داره هر از گاهی باید اجازه بدی بره بیرون خوش بگذرونه البته باید عقیم هم بشه

جهنم اون روزیه که در آخرین روز عمرت روی زمین ، انسانی که میتونستی بهش تبدیل بشی رو ملاقات کنی..  
دوس داشتی میتونی ببری واکسن‌هاشو بزنی بیاری خونت ولی اینو بدون چون به بیرون عادت داره هر از گاهی بای ...

میرم نزدیکش میخوا فرار کنه اینقدر گنده هست نمیتونه😍😍 مجبورم همینکار کنم، اذیتش میکنن گربه های قلدر