setareammm مدیر استارتر عضویت: 1402/12/20 تعداد پست: 5294 عنوان مرغ نمیشوریم 154 بازدید | 14 پست امروز دوستم گفت بخاطر انتشار باکتری ب اشپزخونه و سینک ظرف ظروف اونا رو نمیشوریم گفت بعد پاک کردن تو سرکه پیاز زردچوبه برگ بو ی چند تا چیز دیگه گفت میذاریم ی روز بمونه 😐😐😐ی اسم عجیبم گفت ک اسم این روش بود کسی هست این کارو بکنه ؟؟؟؟ برای رسیدن ب هدفم و رو به راه شدن اوضاع زندگیم لطفا صلوات بفرستین 🙂↕️❤️ 1404/08/26 | 14:22 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
تانیا73 عضویت: 1403/10/23 تعداد پست: 5373 منم مرغ بسته بندی گرید آ پلاس میگیرم احتیاج ب شستشو نداره سوهان عسلی شربت آلبالو ..قهوه ی فالی فندق و هلو .(خوراکیایی که بصورت رندوم نصفه شب هوس می کنم)
javaneh عضویت: 1396/10/03 تعداد پست: 5799 من تاصدای جیر جیر نده ولش نمیکنم نصف گوشتش با شستن میبرم ....چه بود آن آهِ عميق, که حتى در مهمانىهاى شلوغ ,دست از گريبانِ ما نمىكشيد؟
setareammm مدیر استارتر عضویت: 1402/12/20 تعداد پست: 5294 منم مرغ بسته بندی گرید آ پلاس میگیرم احتیاج ب شستشو نداره ن این بسته بندی منظورش نبود برای رسیدن ب هدفم و رو به راه شدن اوضاع زندگیم لطفا صلوات بفرستین 🙂↕️❤️
تانیا73 عضویت: 1403/10/23 تعداد پست: 5373 ن این بسته بندی منظورش نبود اون یکیا باید بشوره بهش بگو سوهان عسلی شربت آلبالو ..قهوه ی فالی فندق و هلو .(خوراکیایی که بصورت رندوم نصفه شب هوس می کنم)
yasilove عضویت: 1398/02/31 تعداد پست: 29323 من گوشت نمیشورم ولی مرغ رو حتما میشورم تا اون رنگ آب کدرش شفاف بشه
آبانو عضویت: 1400/04/21 تعداد پست: 22695 من نمیتونم نشورم واقعا ولی اینطور که شنیدم اگر آبش جایی نپاشه از نظر بهداشتی مشکلی نیست
setareammm مدیر استارتر عضویت: 1402/12/20 تعداد پست: 5294 من تاصدای جیر جیر نده ولش نمیکنم نصف گوشتش با شستن میبرم مامان منم اصلا اون چربی چیژا رو چجوری پاک میکنن ما خودمون با نمک سرکه میشوریم بعدشم سینک و ابکش با وایتکس ضدعفونی میکنیم برای رسیدن ب هدفم و رو به راه شدن اوضاع زندگیم لطفا صلوات بفرستین 🙂↕️❤️
setareammm مدیر استارتر عضویت: 1402/12/20 تعداد پست: 5294 من نمیتونم نشورم واقعا ولی اینطور که شنیدم اگر آبش جایی نپاشه از نظر بهداشتی مشکلی نیست اره خب تازه بعذشم سینک ضدعفونی میکنیم خب برای رسیدن ب هدفم و رو به راه شدن اوضاع زندگیم لطفا صلوات بفرستین 🙂↕️❤️
setareammm مدیر استارتر عضویت: 1402/12/20 تعداد پست: 5294 چند ساله داریم میشوریم متوجه باکتری خاصی هم نشدیم همون میخواستم بهش بگم اگع انقدر قک میکنید خطر داره نرغ خب نخورین برای رسیدن ب هدفم و رو به راه شدن اوضاع زندگیم لطفا صلوات بفرستین 🙂↕️❤️
javaneh عضویت: 1396/10/03 تعداد پست: 5799 اره خب تازه بعذشم سینک ضدعفونی میکنیم خب اصلا مگه میشه سینک رو بعدش نشست خب بو میده من میشورم بعدش سریع دامستوس و وایتکس رو تو سینک لحاظ میکنم که بو نده ....چه بود آن آهِ عميق, که حتى در مهمانىهاى شلوغ ,دست از گريبانِ ما نمىكشيد؟
setareammm مدیر استارتر عضویت: 1402/12/20 تعداد پست: 5294 اصلا مگه میشه سینک رو بعدش نشست خب بو میده من میشورم بعدش سریع دامستوس و وایتکس رو تو سینک لحاظ میکن ... این اخه میگفت باعث انتشار سالمونلا میده شستشو اگه شستن مرغ باعث انتشار. باکتری میشه نشستنش ک بدترهههه برای رسیدن ب هدفم و رو به راه شدن اوضاع زندگیم لطفا صلوات بفرستین 🙂↕️❤️
مازنیریکاا عضویت: 1402/09/06 تعداد پست: 3418 مرغ رو تو ظرف شویی میشوریم.بعدشم سینک رو میشوریم مطمئن باش که مهرت نرود از دل من_____مگر آن روز که در خاک شود منزل من