2777
2789

بچه ها ی گیاه دراسنا تازه خریدم از ی شهر دیگه فرستادن برام سالم بود اولش الان گلدونشو عوض کردم چنتا از برگاش زرد و پژمرده شده طبیعیه یا داره خراب میشه؟

نه طبیعیه فقط جاش خوب باشه و اب هم به اندازه بده

🦋«زندگیِ مینیمالیستی»🦋 یعنی بازگشت به سادگی ، به اصلِ آن چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن اینکه شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی می‌کنی، ذهنت سبک‌تر می‌شود. دیگر لباس‌هایی که سال‌هاست نپوشیده‌ای ذهنت را شلوغ نمی‌کنند. دیگر اشیای بی‌استفاده در گوشه‌ی خانه یادآور گذشته‌ای نیستند که رهایش نکرده‌ای. تو یاد می‌گیری که آن‌چه ارزش نگه‌داشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظه‌ای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

یه بار گلامون اینجوری شد دقیقا بعد از یه گل فروش پرسیدیم گفتن خاکش تکون خورده‌نباید دست میزدید به خاک و‌گلدونش نمی‌دونم دیگه ربطی داشت یا نه چندنفر دیگم همینو گفتن 

ولــی ســبــز میشـیم یه‌ روز ؛ )!

کلا وقتی گیاه رو جابجا میکنید تا سه ماه گلدون رو تغییر ندید چون جابجایی بهش شوک داده و تغییر گلدون باز بهش شوک میده 

تا حدی زرد شدن برگ طبیعیه اما هم آب یاریش رو کنترل کن 

هم ی قطره هست برای کم کردن شوک گیاه، اون رو هم توو آبش بریز، جایی هم بذار مه به لحاط نور و گرما مثل جای قبلیش باشه 

معمولا با جابه جایی گل بهش شوک وارد میشه و ریزش برگ میگیره 

حالا بعضی از گل ها با جابه جایی زود تر استرس میگیرن

بازم گوگل سرچ کن ببین چی نوشته

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

حس میکنم داخل گلدون خوب خاک پر نکردم ی جاهاییش خالی مونده

با ابیاری خاک می‌ره پایین اگه روش خالی شد خاک بریز ولی فعلا کاری نکن بدتر شوکه میشه

🦋«زندگیِ مینیمالیستی»🦋 یعنی بازگشت به سادگی ، به اصلِ آن چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن اینکه شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی می‌کنی، ذهنت سبک‌تر می‌شود. دیگر لباس‌هایی که سال‌هاست نپوشیده‌ای ذهنت را شلوغ نمی‌کنند. دیگر اشیای بی‌استفاده در گوشه‌ی خانه یادآور گذشته‌ای نیستند که رهایش نکرده‌ای. تو یاد می‌گیری که آن‌چه ارزش نگه‌داشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظه‌ای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

مرسیی همش نگران این بودم

عمر گیاهت طولانی باشه 😍♥️