2777
2789
عنوان

من هنگم واقعا

128 بازدید | 16 پست

چند ماه قبل دختر دوستمو که دانشجوی سال آخر دندون پزشکیه با یکی از پسرهای فامیل آشنا کردم 

دختره به نظرم از این آفتاب مهتاب ندیده ها بود 

خیلی درسخون و خوشگل هم هست 

پسره هم یکی از کشورهای اطرافه اونجا شرکت داره خوشگلو خوش تیپه و خیلی هم پولدار 

هستین بقیه شو بگم

بگو

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حتما دختره آفتاب مهتاب دیده بود ها؟!😁

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

اولش خود دوستم وقتی فهمید همچین پسری تو فامیل داریم خودش پیشنهاد داد که دخترمو بهش معرفی کن همه چیز در حد شوخی بود ولی یهو پسره عکس دختره رو دید و ادامه ماجرا و ...

اللن چند وقته دوستم همش میگه من نگرانم و ...شوهرم نمیدونه اینا با هم حرف میزنن 

خب منم فکر کردم محض آشنایی با هم حرف میزنن 

البته پسره هروقت میاد ایران 

میادش شهر ما و با دختره بیرون میرن که من همینو فهمیدم هنگ کردم که چطور مادر و پدرش خبر ندارن 

کم کم دیدم ای دی غافل مادره در جریانه 

بعد من از طرف خواهر پسره همه اینا رو میفهمم ولی دوستم و دخترش فکر میکنن من کلا بی اطلاعم 

دوستم هربار منو میبینه میگه وااای دخترم دکتره ..نمیشه یکی ایرانه یکی خارجه و 

حالا من دیشب یه چیز شنیدم فکر میکنم تو خوابم

دختره یک ماه قبل رفته پیش پسره و یک هفته پیشش بوده تو همون کشور 😱😱بعد هم پسره اومده ایران اینا ویل ...

یعنی مامانه خبر داره باباعه خبر نداره؟ 

اگه باباعه بفهمه زندگیشون از هم میپاشه احتمالا دیگه حریف دختره نمیشن 

خب چرا عقد نمیکنن تا یه گندی بالا نیوردن؟