2777
2789
عنوان

اگه خدا بیست و چهار ساعت گناه کردن رو آزاد کنه چه گناهی میکنی⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 5409 بازدید | 240 پست
میرن تو خیابون تمام زنای بدحجاب را میکشم

😂😂 چراااا

ازم پرسید: راز موفقیتت چیه؟  گفتم: بحث نکردن با افراد نادان  گفت:چجوری؟مگه میشه؟ گفتم:آره میشه  گفت:نمیشه  گفتم:اوکی حق با شماست نمیشه ...🤭😉

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بی حجاب میگردمسک.س😬😂

🤣🤦🏻‍♀️ من بی حجابم ولی راجب  .... تایید نمیکنم انجام نده زشته🤣

ازم پرسید: راز موفقیتت چیه؟  گفتم: بحث نکردن با افراد نادان  گفت:چجوری؟مگه میشه؟ گفتم:آره میشه  گفت:نمیشه  گفتم:اوکی حق با شماست نمیشه ...🤭😉

اون که گناه نیس

به هر حال مردم بی گناه ممکنه توشون باشه

لعنت خدا بر کسایی که یزید ترامپ رای دادن لعنت خدا بر کسایی که با ایران اینکارو کردن لعنت خدا بر کسایی که تزویر رو نشناختن و به اون یزید ترامپ رای دادن لعنت بر جاهل و جهالت لعنت لعنت لعنت لعنت بهشون که ما رو به این فلاکت انداختن بخاطر چند گرم پارچه 

جدی؟؟؟

اره زندگی روزمره 😂🤝 یه سری گناها که از قبل میکنم مثل غیبت و نماز نخوندن تو دلم نمونده ، بقیه ام که انجام نمیدم بخاطر گناهشون نیست بخاطر چارچوپ داشتنس چون آدم معتقدی نیستم فرقی نمیکنه ازاد باشه یا نه

من ترس از گناه ندارم جراتشو ندارم یکی خودکشی یکیم دزدی

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
دوست دارم این دنیا اینقدر پوچ نباشه هیچی بهم نمیچسبه فقط پدر مادرای بد رو نمیزارم بچه های نازشون پیش ...

عذاب وجدان نبود خوب میشد دنیا

🤣🤦🏻‍♀️ من بی حجابم ولی راجب .... تایید نمیکنم انجام نده زشته🤣

خودمم بی حجابم ولی خب ..🥴🤣

آره هنوز اصن بچه ام ولی خب رو محرم نامحرمم حساسم🤧🤣

I'm tired, not from life...just from feeling too much

به هر حال مردم بی گناه ممکنه توشون باشه

🤣🤦🏻‍♀️ داش من میگم خودت کاری ک میکردی گناه محسوب نمیشد

🤔🤔 فحاشی هم گناه حساب میشه ؟؟؟ دهنمو وا میکردم تووخیابون از هرکی بدم میومد فحش میدادم میزدم جرش میدادم . مادرشوهرمو میکشتم🥲🥲

یه روز کاسه صبرم پر‌میشه میریزه.     همه جا رو غم برمیداره غصه برمیداره . خنده ای ندارم . حتی شاید گریه ای هم نداشته باشم . فقط هستم ولی دیگ اون من سابق نیستم
اره زندگی روزمره 😂🤝 یه سری گناها که از قبل میکنم مثل غیبت و نماز نخوندن تو دلم نمونده ، بقیه ام که ...

درستههههه