2777
2789
عنوان

دل نوشته

24 بازدید | 0 پست

نامه طولانی به کودک درونم

سلام کوچولوی عزیزم 🌷

می‌خواهم بدانی که تو بسیار دوست‌داشتنی و باارزشی، همان‌طور که هستی، هستی. 💛

می‌دانم گاهی اتفاقاتی افتاده که باعث شد حس کنی کسی تو را نمی‌بیند، تو را نمی‌شنود یا ارزش تو کم است. می‌دانم این باعث شد ترس، ناراحتی و شاید حتی عصبانیت در قلبت جمع شود. همه این احساسات طبیعی هستند و هیچ ایرادی در تو نیست.

عزیزم، تو حق داری احساساتت را داشته باشی. تو حق داری بخندی، گریه کنی، خوشحال باشی یا غمگین شوی. تو حق داری اشتباه کنی و از اشتباه‌هایت یاد بگیری، بدون اینکه هیچ چیزی از ارزش تو کم شود. اشتباه‌ها بخشی از رشد تو هستند و حتی آن‌ها هم تو را کامل‌تر و قوی‌تر می‌کنند. 🌟

می‌خواهم بدانی که تو همیشه امن هستی. قلبت یک جای امن است که می‌توانی تمام ترس‌ها، دردها و غصه‌هایت را در آن بگذاری. من اینجا هستم تا تو را نوازش کنم، به تو بگویم که باارزشی و دوست‌داشتنی هستی و هیچ چیز نمی‌تواند این را از تو بگیرد. 💖

هر روز که از خواب بیدار می‌شوی یا شب‌ها که می‌خوابی، می‌توانی دستت را روی قلبت بگذاری و بگویی:

«من دوست‌داشتنی، مهم و کامل هستم. من حق دارم احساساتم را داشته باشم و اشتباه کنم. من امن هستم و محافظت می‌شوم.» 🌷

عزیزم، تو نورانی و خاص هستی و هیچ‌کس نمی‌تواند این را از تو بگیرد. حتی وقتی کسی تو را نمی‌بیند یا درکت نمی‌کند، تو برای خدا و برای همه ما مهم هستی. تو شجاعی، تو کامل هستی و تو ارزشمند هستی. هر بار که لبخند می‌زنی، دنیا کمی روشن‌تر و مهربان‌تر می‌شود. 🌟

پس کودک درونم، آرام باش، خودت را در آغوش بگیر و بدان که همیشه کسی هست که تو را می‌بیند، تو را دوست دارد و از تو محافظت می‌کند. تو باارزشی، دوست‌داشتنی، کامل و امن هستی، همین الان و همیشه. 💛

با عشق و آرامش فراوان،

خودت 🌸

✌️🌸 "من حالم عالیست و درلحظه ی حال هستم و در حال جذب ارتعاشات موفقیت و ثروت و سلامتی و شادمانی هستم." خدایا سپاسگزارم