2777
2789

اول بگم من سوتین نمیبندم چون واقعا اذیتم کلا توخونه نمیبندم زورمم داره بخاطر کسی اینکارو کنم چون میخام راحت باشم .....

حالا دراز کشیده بودم دیدم داداشم به طرز بدی نگای سینه هام کرد🤢🤢  ۱۲ سالشه  زول زده بود  یکی زدم تو سرش ( چون داشتیم بازی میکردیم ) نفهمید چرا زدمش ولی عصبیم کرد و درجاا رفت پیش مامانم شوخی شوخی دست زد به سینه هاش 

دوسدارم دستاشو بشکونم 

چکاررش کنم این هول احمقو

( خاهشا توهین نکنید  خودم خاهرشم توهین کردم ولی شماها توهین نکنید بهم برمیخوره)( طبق تجربه این خط اخرو نوشتم)

اگه امضامو میبینید برا سلامتی و طول عمر زیاد برای مامان بابام یدونه صلوات بفرستید،دعا کنین سایشون همیشه بالا سرم باشه🌸✨

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اوووق

نزدیک بلوغشه

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...
من میرم خونه مامانم شوهرم نمیذاره لباس راحتی بپوشم تیشرت شلوار میپوشم شوهرم بهش برمیخوره ینی واقعا ف ...

اره بابا مریضه پسرا جنس خودشونو میشناسن

اگه امضامو میبینید برا سلامتی و طول عمر زیاد برای مامان بابام یدونه صلوات بفرستید،دعا کنین سایشون همیشه بالا سرم باشه🌸✨
باید سوتین ببندیدوس ندارم و اینا نداریم این مورد جای بحث ندارهبه روش هم جیزی نیاربلوزت گشاد باشه

همیشه بولیزام گشاده بروشم نیووردم چون روش باز میشه  

سوتین نمیپوشی حداقل یا شالی چیزی بنداز روی شونه هات بیفته روی سینه رو بپوشونهتوی سن جالبی نیست این ب ...

اره سن حساسیه 😮‍💨