دختر_نوجوان مدیر استارتر عضویت: 1403/05/18 تعداد پست: 2148 عنوان کسی بوده این مشکل رو داشته باشه 79 بازدید | 14 پست من از بچگی خودمو فشار میدم خیلی ماهیچه هامو منقبض میکنم بعد یه حس عجیبی بهم دست میده نمیدونم این کارم برای چیه واقعا خیلی اذیتم اصلا نمیخوام این کارو بکنم اما بازم میکنم چیکار کنم من😭😭 🌟اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن. صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً حَتَّى تُسْکِنَهُ أَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا.برحمتک یا الرحم الراحمین🌟 1404/08/26 | 12:14 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
لبخند_اسفند عضویت: 1404/07/28 تعداد پست: 589 باید بری تراپی چیز نرمالی نیست از دست کسی اینجا کاری بر نمیاد
دختر_نوجوان مدیر استارتر عضویت: 1403/05/18 تعداد پست: 2148 منم همینطور خانوادگی اینجوری هستیم واقعا ؟؟؟؟😑آخه خیلی رشته این کار واقعا من خجالت میکشم 🌟اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن. صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً حَتَّى تُسْکِنَهُ أَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا.برحمتک یا الرحم الراحمین🌟
دختر_نوجوان مدیر استارتر عضویت: 1403/05/18 تعداد پست: 2148 منم همینطور خانوادگی اینجوری هستیم من فکر میکردم این ی جور خود ارضاییه دختر عموم بهم یاد داده وقتی بچه بودم 🌟اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن. صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً حَتَّى تُسْکِنَهُ أَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا.برحمتک یا الرحم الراحمین🌟
میتونم عضویت: 1396/10/21 تعداد پست: 69 برا شما رو نمیدونم چجوریه من اینجوریم که بدنمو سفت نگه میدارم موقع خواب دندونامو بهم فشار میدم
mambala عضویت: 1403/10/20 تعداد پست: 1683 من فکر میکردم این ی جور خود ارضاییه دختر عموم بهم یاد داده وقتی بچه بودم نه خود ارضایی نیست مجردی بعد رابطه با همسر یا زایمان خیلی کم میشه اگر قدرت جلوگیریشو اون زمان داشته باشی عالیه
دختر_نوجوان مدیر استارتر عضویت: 1403/05/18 تعداد پست: 2148 برا شما رو نمیدونم چجوریه من اینجوریم که بدنمو سفت نگه میدارم موقع خواب دندونامو بهم فشار میدم نه اینطوری نمیگم 🌟اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن. صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً حَتَّى تُسْکِنَهُ أَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا.برحمتک یا الرحم الراحمین🌟
دختر_نوجوان مدیر استارتر عضویت: 1403/05/18 تعداد پست: 2148 نه خود ارضایی نیست مجردی بعد رابطه با همسر یا زایمان خیلی کم میشه اگر قدرت جلوگیریشو اون زمان داشته ... شما این مشکل رو داشتین ؟ منو خیلی اذیتم میکنه تو بچگی چند بار بخاطرش از مامانم کتک خوردم اما نتونستم ترکش کنم 🌟اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن. صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً حَتَّى تُسْکِنَهُ أَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا.برحمتک یا الرحم الراحمین🌟
دختر_نوجوان مدیر استارتر عضویت: 1403/05/18 تعداد پست: 2148 پاهاتو تو شکمت جمع میکنی عرق میکنی تقریبا 🌟اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن. صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً حَتَّى تُسْکِنَهُ أَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا.برحمتک یا الرحم الراحمین🌟
دختر_نوجوان مدیر استارتر عضویت: 1403/05/18 تعداد پست: 2148 من کلا برداشتم از حرفت متفاوت بود ارع من یه جور دیگه میگم اون کاری که من میگم یه لذت خاصی داره 🌟اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن. صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً حَتَّى تُسْکِنَهُ أَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا.برحمتک یا الرحم الراحمین🌟
mambala عضویت: 1403/10/20 تعداد پست: 1683 شما این مشکل رو داشتین ؟ منو خیلی اذیتم میکنه تو بچگی چند بار بخاطرش از مامانم کتک خوردم اما نتونست ... اره داشتم