2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم حالا گیریم پشیمون شدید میتونید بچه رو برگردونید سر جای اولش؟ قبلش باید بهاینچیزا فکر میکردید الان خودتونو با شرایط پیش اومده وفق بدید به اینچیزام فکر نکنید اگر نشخوار فکری دارید برید تراپی

اصلن به ازدواجش فکر می کنم قاطی می کنم حالم بد می شه

چرا حالت بد بشه ؟ درست تربیتش کن و به اندازه کافی بهش عشق و محبت بده که دنبال توجه و محبت تو کوچه خیابون نگرده و با چهارتا حرف الکی زود عاشق و وابسته هر کی از راه رسید نشه و همسرش رو با چشم باز انتخاب کنه . بعد هم مثل کوه پشتش باش . 

دختری که هم خوب و مستقل بار اومده ، هم حمایت خانوادش رو داره ، دلیلی نیست که زندگیش بد باشه 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
هنوز به جواب پرسیدی عزیزممن هر وقت اومدم نی نی سایت تاپیک شما رو دیدم🤦

دقیقا صبح هم همین تاپیک رو زده بود. راههای پیشگیری مال ایناس که واسشون مهم نیست . بیچاره اون بچه با این مادر وسواس فکری.

اصلن به ازدواجش فکر می کنم قاطی می کنم حالم بد می شه

تو انقد الان فکر میکنی داری خودتو میکشی. دور از جون خبر داری فردات چی میشه با اینهمه حرص و جوش ؟؟ حالا نگران 80 سالگیت هستی عجب

چرا مثلا؟؟؟؟من در ۴۲ سالگی، خدا بهم دختر داده، نمیدونم چرا اصلا از اینجور فکرا ندارم اصلا

چه خوب نمی گید اگه ۴۰ ساله شه شما ۸۰ .ساله هستید .بازم خواهر داره