2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نیکو جان هاله خیلی کم رنگه فقد با نور زیاد متوجهش میشی شما تا هالا باردار شدی؟ علائمت چجوریه؟

من با چند تا بی بی مثبت دیروز آز منفی بود . امروز 1 هفتست عقب افتاده. 

برو ازمایش خیالت راحت بشه

من با چند تا بی بی مثبت دیروز آز منفی بود . امروز 1 هفتست عقب افتاده. برو ازمایش خیالت راحت بشه

من رفتم پیش ماما گف ک هنو زوده واس ازمایش 

زیر شکم و کمرم درد میکنن و ترشح خیلی کم دارم ینی ممکنه باردار باشم؟

من رفتم پیش ماما گف ک هنو زوده واس ازمایش زیر شکم و کمرم درد میکنن و ترشح خیلی کم دارم ینی ممکنه بار ...

واقعا؟ یعنی امیدوار باشم؟؟ خیلیا رو دبیدم یک هفته بعدش ازمایش دادن بتا بالا رفته. خدا ازدهنت بشنوه.

من حالات پریود دارم بی بی مثبت میشه پریود نمیشم. 2 ماهه اوابوست هم مصرف میکنم

واقعا؟ یعنی امیدوار باشم؟؟ خیلیا رو دبیدم یک هفته بعدش ازمایش دادن بتا بالا رفته. خدا ازدهنت بشنوه.م ...

دعا میکنم برات نی نی داشته باشی خدا رو چ دیدی ی دو س روز صب کن دوباره آز بده 

منم حالات پریود دارم امروز ترشحم(معذرت) زیاد شده بی بی چکم رو دوباره دیدم هاله یکم پررنگ تر شده واقن گیج کنندس

دعا میکنم برات نی نی داشته باشی خدا رو چ دیدی ی دو س روز صب کن دوباره آز بده منم حالات پریود دارم ام ...

اصلا ترشح ندارم . فقط دلدرد کمردرد پادرد البته گاهی میاد و میره ولی دردش از پریود بیشتر. سینه هام سنگین شده و لک هم ندارم

اصلا ترشح ندارم . فقط دلدرد کمردرد پادرد البته گاهی میاد و میره ولی دردش از پریود بیشتر. سینه هام سن ...

ن من برعکس توام ترشح دارم کمر درد و پادرد  زیر شکم گاهی میاد ولی دردش کمتر پریودیه سینه هامم درد میکنن و سنگین شدن دیگ معلوم نی