2777
2789
عنوان

شوهرم

119 بازدید | 11 پست

بچها خیلی دلم خونه خیلی 

چند سال تو زندگی با شوهرم هر اتفاقی بد خوب چه ب وسیله خودش چ ب وسیله خونوادش میوقتاد من دم نمیزدم حتی یک کلمشو هم ب خونوادم نمیگفتم 

که مبادا اتفاقی بیوفته فقط تو خودم میریختم 

من اگه شک میکردم چون اونا پیش زمینشو داشتن 

چون با گوشای خودم شنیده بودم که مادرش میگفت باید  گوش  پسرمو پر کنم 

چون همه رو شنیده بودم از فوشاشون تا همه چیز من شده بودم ی ادم شکاک عصبی که فقط فوش میداد  ب خودش خونوادش   من میدونم فوش دادن خیلی بد بود  ولی به جنون میرسیدیم  خلاصه چند روز پیش  با شوهرم بحث مردیم شوهرم رفت تموم مسایلمونو تموم حرفای منو به خونواده خودم به خونواده خودش گفت همه چیزو ببین همه چیزو حتی گفت من بعشون فوش میدادم    چند روز فقط دعوا داشتیم رفتیم مشاوره   یکم باهامون حرف زد  

خلاصه ب من گفت چند روز بمون خونه بابات میام دنبالت 

بچها من خیلی داغونم خیلی   تا میتونی بد منو پیش خونوادش گفت 

له ام له  از فکر اینکه اونا پیش خودشون الان چی میگن دارم روانی میشم  از فکر اینکه فکر کنند شوهرم اصلا منو دوست نداره دارم روانی میشم

نمیدونم چیکار کنم چجوری رفتار کنم  الان  از دیشب بهم زنگ نزده 

دارم دیونه میشم  فقط چند تا پیام داده 

ساعت نزدیک ۸ دیدم هیچ خبری ازش نیس بش زنگ زدم گفتم کجایی چرا ازت خیری نیست میگه اومدم  خونه مجردی دوستمو که در حاله طلاقه  

اوکی کنه بچها امر‌ز میگه  من برای زندگی با تو شرط دارم 

ی حرفای دلسرد کننده ی حرفای داغون کننده  دارم دیونه میشم دارم روانی میشم 

به من میگی تو این باشی نمیخوامت 

بچها حس میکنم داغون شدم 

حس میکنم‌   زندگیم تباه شد 

تباه شد بچها نود درصد مشکلات به خاطر اون بوده حالا من شدم مقصر من شدم ادم بذه  من شدم ادمی که باید خودشو درس کنه  اصلا براش زندکی هیچ اهمیتی نداش 

نمیدونم چیکار کنم نه میتونم برم  برای اینکه من خیلییی خوب بودم حالا اگه همینجوری برم سوختم نمیدونم چ کنم ب من میگه اکه بابام اشتی نکنی منم قیدتو میزنم  میگم بابات منو بیرون کرد میگه نه تو باید اشتی کنی  میگم باید عذر خواهی کنه مه جشم حتما دوبار ب بابام میگم از معذرت خپاهی ام کنه  میگم یعنی چی منو به خاطر اینکه جلوی دخالتاش وایستادم خواست بندازه بیرون حالا اینجوری میگی  من الان چیکار کنم خدا   بچها این داستان نزدیک چند روزه من داشتم بلاخره امروز اومدیم سر زندگیمون حالا الان هر دقیقه شوهرم میگه زنگ میزنم ب بابات زنگ میزنم ب بابات

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

می‌دونم شوهرته ولی لعنت بهش.علاوه بر خونواده اش چقدر استرس و ترس انداخته به جونت.اگه گفت فحش دادی آروم و متین بگو به این دلیل به اون دلیل شما این کارو کردین عصبانی شدم فحش دادم.

نترس مگه چیه فحش دادن به راه تخلیه ی‌‌ غلط احساساته ولی مقصر خودشونو.

ولی بدون آدم‌برای هرچیزی نمیجنگه و سکوت نمیکنه.تو رو الان دارن آتیش میزنن خبر نداری

مشکل اصلی اینکه شما اوایل سکوت کردین اونا هار شدن.بعد هر چی عصبانیت و‌دق و دلی داشتی رو اون خالی کردی(البته حق بهت میدم بهت فشار اومده اون فقط فحشاتو میگه نمیگه چرا به اینجا رسیدی).

دستت در نیومده هم.

اگه فعلا نمیدونی چیکار کنی بچه دار نشو.

نه بچه ندارم نمیدونم ب خدا دیه بریدم

ببین زندگیت درست نمیشه از الان به فکر باش

حالا جوونی و بچه هم نداری که بخاطرش تحمل کنی

شاغل شو درامد داشته باش و دیدی درست شدنی نیشت جدا شو

هییییچ چیز ارزش اعصاب خوردیت رو نداره. فردا روزی از شدت حرص و عصبانیت یه مرضی بگیری شوهرت بیشتر روت عیب میذاره

این که ب هر بهانه ای زنگ میزنه به بابات احتمالا دلش ب زندگی نیست یا دیده تو بیشتر به حفظ زندگی باهاش تمایل داری بدتر اذیتت میکنه

می‌دونم شوهرته ولی لعنت بهش.علاوه بر خونواده اش چقدر استرس و ترس انداخته به جونت.اگه گفت فحش دادی آر ...

ببین  من واقعاااا تو همین شرایطم هر شب دارم کابپس میبینم هر شب حالم بده 

اصلا  از این دارم داغون میشم که این این همه ازار دیدم دیده نشد   فقط فپش دادن من شد بده 

داغونم من دااااغون

ببین زندگیت درست نمیشه از الان به فکر باشحالا جوونی و بچه هم نداری که بخاطرش تحمل کنیشاغل شو درامد د ...

🥲🥲  خیلی داره اذیتم میکنه قلبم درد میکنه واقعا  از عمق وجودم دلم ی مریضی بگیرم دست از سرم بر داره   اذیتم میکنه  روانی ازارم مبده

ببین من واقعاااا تو همین شرایطم هر شب دارم کابپس میبینم هر شب حالم بده اصلا از این دارم داغ ...

چون از همون اول حرفات گفته نشده بود💔

خودشیفته ها همین کارو میکنن، به مرز جنون‌میرسوننت یک اشتباه کنی اونو میزنن تو سرت، نمیگن من به اینجا رسوندمش. نمیگن من اشتباه کردم.

سفت بگیر عزیزم، از طلاق نترس تهدید کرد بگو بده.