2777
2789
عنوان

خواب های معنوی

160 بازدید | 22 پست

یه مدتیه مدام خواب های معنوی میبینم یجوری مثل واقعیته یکیشو براتون میگم

خواب دیدم با همسر و دخترم تو صحن حرم امام رضا بودیم، اون قسمتی که وضو میگیرن یه جور دیگه ای بود، یه حوض پر آب زلال بود. داخل حوض دوتا سکه خیلی قدیمی و تمیز بود، خادم اون دوتا سکه رو داد به  دست دختر ۷ ماهه ی من که تو بغل باباش بود 

صبح بیدار شدم  قاب قرآن رو میگشتم ک سکه هارو پیدا کنم و نبود حالم بد شد وقتی دیدم نیست

توحرم اقا هستم و دعاگو🌿

خدا ما را هدایت می کند خدا بر امر خود غالب است خدا امر خود را به انجام می رساند خدا نور خود را کامل می کند دست خدا بالاتر از همه دست هاست خدا تنها قدرت کل هستی است رب من خداست مالک و صاحب اختیار من خداست 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من متاسفانه تو نماز اول وقت کوتاهی میکنم 

همبشه تو زندگیم دنبال چیزهایی هستم ک ندارمشون

قدر چیزایی ک دارم رو نمیدونم تا یه مشکلی پیش میاد میبینم اون ارامشه اون سلامتیه چقدر با ارزشه

توحرم اقا هستم و دعاگو🌿

تو رو به همون آقا دعا کن من خبری که مدت ها منتظر شنیدنش هستم رو بشنوم 

خودش میدونه جریان چیه 

براش نامه نوشتم دادم مادرم انداخت ضریحش 

تا خدا هست زندگی باید کرد 💗

حس خیلی خوبیه و پر از ارامش

منم هروقت خواب اینجوری میبینم دلم نمیخاد بیدار شم

وقتیم بیدار میشم افسوس میخورم که خواب بود

ولی رو روح روانم تا ی چند روزی اثر خوب داره

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
حس خیلی خوبیه و پر از ارامشمنم هروقت خواب اینجوری میبینم دلم نمیخاد بیدار شموقتیم بیدار میشم افسوس م ...

دقیقا ادم دلش میخاد تو واقعیت تجربه کنه اون حس و حال خوب رو 

هنوز اون لحظه ای ک جلوی حوض ایستاده بودم اون نسیمی ک ب صورتم میخورد رو یادمه تاحالا همچین چیزی رو تو واقعیت حس نکردم

خوش بسعادتت

اینکه خیلی عالیه

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
توحرم اقا هستم و دعاگو🌿

خیلی التماس دعا...ترو خدا واسه گره مشکل من دعا کن و عاقبت بخیری مامانم😔

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
خیلی التماس دعا...ترو خدا واسه گره مشکل من دعا کن و عاقبت بخیری مامانم😔

چشم

خدا ما را هدایت می کند خدا بر امر خود غالب است خدا امر خود را به انجام می رساند خدا نور خود را کامل می کند دست خدا بالاتر از همه دست هاست خدا تنها قدرت کل هستی است رب من خداست مالک و صاحب اختیار من خداست