2777
2789
عنوان

تبادل تجربه برای زندگی بهتر

105 بازدید | 16 پست

ببیاید از تجربیات مثبت تون بگید.  چکار کردین که زندگی بهتر بشه. 

خودم با یکسری اقدامات کمک کردم از یک کلاهبرداری مالی رها بشه.  کمک کردم ویلا رو تمام کنه. 

یک مورد دیگه هم بود که به زندگیمون فرصت دادم. 

اما اخلاق نامناسب ام اینه گاهی خسته میشم و غر میزنم.  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تحمل خودمو بردم بالا تنهایی خوش باشم تا با رفقای سمی و فضول و سطح پایین که جز حسادتو تخریب چیزی ندار ...

خودم خیلی با دوستانم پر مورد مسایل شخصی ام صحبت میکردم.  آدمهای مثبت و خوبی هستن ولی رابطه شخصی حتی برای بهترین دوستان هم قفله....  هیچ گوشی محرم اسرار خانواده یا پارتنر آدم نیست.  من هم الان این اخلاقم رو به بیست درصد قبل کاهش دادم. و نتایج مثبت بود

من جلد انداختم تا شوهرم قبول کرد خونه بسازه و از مادرش جدا بشیم 🙁جلد دیگه رو زمانی انداختم که راضیش ...

خسته نباشی دلاااااور 😁😁😁

مبارکه

من هم الان دو ساله تو خونه خیلی معمولی زندگی میکنم که تو چشم خیلی ها اصلا خوب نیست اما کمک شد تا همسرم یک ویلا نیمه کاره رو تمام کنه وگرنه با این فیمتهای الان دیگه نمیشد. 

حالا جالب اینه پدر کا رو در میارن ولی بعد از یه مدتی که مثلا آسایش ماشین داشتن رو حس میکنن،  کیف اش رو هم میبرن و عموما راضی هستن.