بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من از پیشکسوت های سایتم،سال96 اینا عضو شدم،کاربریم رفت...شمایی که داری این امضا رو میخونی امیدوارم هرچی توی دلته برآورده به خیر بشه برات...اگر دلت خواست بگو برات صلوات بفرستم...
چرا جملات سطحیتان را با «ما مردها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...
کاش این فکر که بچه فقط پول میخواد تموم بشه، قبل از پول باید روح و روان پدر و مادر را دید، میزان تروماهای روحیشون را دید، جامعه را دید. ولی متاسفانه توی مملکت ما جا افتاده که پول داری ۱۰ تا بیار چه ایرادی داره!!!
دیگه باعقل الانم اصلا نمیاوردم بچه های الان با این شرایط جامعه نیاری بهتره مگه همه چی پوله بچه تربیت میخاد ادب میخاد که توجامعه الان نیستی هرچی بهش یاد بدی تو مدارس و جمع همسالاناش همش بر باد میره
ادما میتوانند هرجور که دوست دارند زندگی کنند بشرط اینکه باعث اسیب ب زندگی بقیه نشه..کاش بشه بریم ی جایی که بخاطر دیگران راه رسم زندگیم عوض نکنیم .. ...ب امید روزی این سرزمین جای بهتری شود برای زندگی