2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ادم امین و رازداری هست؟ اخه من یه مشکلاتی دارم که میترسم دکتر افشا نکنه، حتی جلوی همسرم

مشاور کلا امینه

دل اون با میهن و دلِ من باخودش…همون ارتشی مغروری که برای رسیدن بهم از هیچ سختی نترسید🫂❤️

نه بابا انقدر پیش ادمهای گاو رفتم که همه چیزو لو میدن و خراب میکنن

ن این خیلی خوبه من راضیم ازش

اتفاقا قبلا منطقه یک بود مرکزش ولی الان اومده پیروزی

دل اون با میهن و دلِ من باخودش…همون ارتشی مغروری که برای رسیدن بهم از هیچ سختی نترسید🫂❤️

تهران، ترجیحا منطقه ۱

ببخشید عزیزم من مشهدم نمیتونم کمکت کنم امیدوارم مشکلت به زودی حل بشه ❤️

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره 🥰                              زود بود برای رفتنت دلبر مامان 🖤

ن این خیلی خوبه من راضیم ازشاتفاقا قبلا منطقه یک بود مرکزش ولی الان اومده پیروزی

ببین من هم سوادش برام مهمه، هم تکنیک های حل مسئله ش، مثلا من یه دکتری چند ماه پیش رفتم، یه مرد مسن بود، بد نبودا، ولی من حس خوبی نمیگرفتم، بعد خیلی میرفت توی حاشیه های مزخرف، من عجولم و کم صبرم، باید دکتر مقابلم با هوش باشه، رفته بود روی مخ من، بعد ده سال تونسته بودم شوهرمو ببرم، ولی اونی که میخواستم نبود

ببین من هم سوادش برام مهمه، هم تکنیک های حل مسئله ش، مثلا من یه دکتری چند ماه پیش رفتم، یه مرد مسن ب ...

اهان

ببین این مشاوره تخصصش درمان روابط زوجین

ولی کلا همه چی بلد