من حدود ۵ روز دیگه ۱۸ سالم میشه خانم های محترم لطفا لطفا مثل خوهر کوچیکتون ببینید منو و اگه توصیه ای دارید بم بکنید فکر کنین برگشتین به سن من چه کار هایی رو انجام میداد و چه کارهایی رو به هیج وجه تکرا نمیکردین ؟؟
من معمولا سر اینکه کاری نکنم که تو اینده به خاطرش از خودم متنفر باشم استرس میکشم ولی ولی تقریبا هیچوقت نمیدونم هم چه کاری درسته و چه کاری غلط
کاش یه روزی به جای گفتن جمله ایشالاه عروسیت به دخترامون بگیم ایشالا موفقیتات
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
آدم خام و نابالغه پر از هیجان بیخودیه هیچ وقت دوست ندارم برگردم بهش بنظرم بهترین کاری که اون زمان کردم درس خوندن زیاااااد. دانشگاه خوبی که رفتم و دوست پسر نداشتن بود
الان 39 سالمه و عاشق این سن و حال و هوام
دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش